Forum Fora Członkowie Ostatnie posty Fora Ostatnie posty Notifications Clear all Ostatnie posty Fora | Tematy Ostatnie posty Posty nieprzeczytane Not Replied Topics Solved Topics Unsolved Topics Closed Topics Open Topics Sticky Topics Strona 2 / 3 Wstecz 1 2 3 Następny Tytuł Tematu Forum Zapal świeczkę... Przez Maruta 6 lat temu | Ostatni Post: 1 tydzień temu Różne różności ;( 1 tydzień temu Przez Seth Michael Madsen 67 lat 1 tydzień temu Przez Pawel... 11 czerwca zmarł Brian Wilson, 82 lata, lider, wok... 4 tygodnie temu Przez Pawel... Grała również w 'Komedii małżeńskiej' przyjaciółkę... 1 miesiąc temu Przez Pawel... Ja kojarzę ją z 07, gdzie zagrała prostytutkę Mark... 1 miesiąc temu Przez DuchP... Zmarła też Ewa Dałkowska. Dla mnie Gorgonowa i M... 1 miesiąc temu Przez Mysik... "Dzień Szakal" dzieło wybitne, co nieczęsto się zd... 1 miesiąc temu Przez Kusto... Klasyka gatunku, niepodrabialny. Ech... 1 miesiąc temu Przez Pawel... Frederick Forsyth, 86 lat. Jego powieści czytała... 1 miesiąc temu Przez Marut... zobacz wszystkie posty Pięć minut z Magdą Przez Hebius 12 miesięcy temu | Ostatni Post: 1 tydzień temu Rozmaitości literackie Świat Młodychnr 57 – wtorek 11 maja 1976 r. P... 1 tydzień temu Przez Hebiu... Jako kobieta zapewne odbierasz sytuację inaczej ni... 2 tygodnie temu Przez Hebiu... @kustosz Wybacz Kustoszu, ale akurat to, co opi... 2 tygodnie temu Przez Marut... Teraz to są już tak popieprzone czasy, że śmiałe s... 2 tygodnie temu Przez Kusto... Tak, ostatni akapit zestarzał się najmocniej. Magd... 2 tygodnie temu Przez Hebiu... Na szczęście dzisiaj takie zachowanie jest dużo go... 2 tygodnie temu Przez Marut... Świat Młodychnr 54 – wtorek 4 maja 1976 r. Pi... 2 tygodnie temu Przez Hebiu... @hebius No właśnie jest to tak napisane, że nie... 2 tygodnie temu Przez Marut... No i w sumie do tej pory to Tadeusz wyglądał w tym... 2 tygodnie temu Przez Hebiu... zobacz wszystkie posty Jarosław Molenda - nowa biografia Nienackiego Przez Yvonne 2 lata temu | Ostatni Post: 2 tygodnie temu O autorze Niewyrobiony czytelnik jednak. Wstyd nie, ale... 2 tygodnie temu Przez Seth Moim zdaniem zmilczy sprawę. Z drugiej strony, ksi... 2 tygodnie temu Przez Kusto... a gdyby każdy "znajomy" z fejsbooka (minus Milady)... 2 tygodnie temu Przez Pawel... @pawelk Auć... A do tego tematyczny konkurent P... 2 tygodnie temu Przez Marut... Szykuje się kolejny etap "dymu", będzie fajnie. "N... 2 tygodnie temu Przez Pawel... Jaki On jest uroczy. 3 tygodnie temu Przez Seth @kustosz Może jeszcze wartość ziemi pójdzie w g... 3 tygodnie temu Przez Marut... No i zyskasz zacnego sąsiada:) 3 tygodnie temu Przez Kusto... To uroczysko jest zaledwie godzinę drogi ode mnie.... 4 tygodnie temu Przez Mysik... zobacz wszystkie posty Dyrdymałki z sieci Przez Teresa van Hagen 6 lat temu | Ostatni Post: 2 tygodnie temu Różne różności Znam zdecydowaną większość tych filmów. Duża rozpi... 2 tygodnie temu Przez Seth Lista obejmuje tylko filmy nagrodzone Złotymi Lwam... 2 tygodnie temu Przez Marut... Otóż to. To wygląda tak jakby ustawili kamerę i po... 2 tygodnie temu Przez Kusto... Takie rankingi to tylko zabawa bez większego znacz... 2 tygodnie temu Przez Hebiu... Nie ma na tej liście Misia i Psów, moim zdaniem fi... 2 tygodnie temu Przez DuchP... Największą wadą tego filmu jest brak fabuły. W fil... 2 tygodnie temu Przez DuchP... to generalnie ciekawe, że "Girl Guide" trafił na t... 2 tygodnie temu Przez Pawel... @kustosz Na szczęście nie musisz ograniczać 🥳. ... 2 tygodnie temu Przez Marut... Na liście jest też kilka słabizn: "Obywatel Jones"... 2 tygodnie temu Przez Kusto... zobacz wszystkie posty "Lalka" - stare i nowe ekranizacje (1 ogląda) Przez Maruta 4 miesiące temu | Ostatni Post: 2 tygodnie temu Tytuły filmowe A to mnie rozbawiło:) 2 tygodnie temu Przez Kusto... Zwierz popkulturalny (nie wiem, czy ktoś śledzi pr... 2 tygodnie temu Przez Hebiu... Nie wiedziałem nawet, że jest jakaś konkurencja. P... 2 tygodnie temu Przez Kusto... A co u konkurencji? Już jutro – 1 lipca – rusz... 2 tygodnie temu Przez Marut... Marek Kondrat ma zagrać Rzeckiego, zdaje się. Zoba... 2 tygodnie temu Przez Kusto... Po Marku Kondracie do obsady dołączyła Maja Komoro... 2 tygodnie temu Przez Marut... Mam wrażenie, że Kondrat ma inną energię. 3 tygodnie temu Przez Marut... W sensie, że nie wpisuje się to w jego emploi? 3 tygodnie temu Przez Seth 😯🤨🤔 Przyznam, że trudno mi wyobrazić sobie Kondr... 3 tygodnie temu Przez Marut... zobacz wszystkie posty Wolfgang Schorlau Przez PawelK 2 tygodnie temu | Ostatni Post: 2 tygodnie temu Inni autorzy Niemiecki dziennikarz i pisarz. Stworzył postać Ge... 2 tygodnie temu Przez Pawel... Gościnne występy Przez Kustosz 6 lat temu | Ostatni Post: 2 tygodnie temu Spotkania Potwierdzam nasz przyjazd do Łodzi w przyszły week... 2 tygodnie temu Przez Yvonn... W pierwszy weekend lipca, czyli 5-6 lipca, będziem... 2 miesiące temu Przez Yvonn... Założyłam osobny wątek do konkretniejszej dyskusji... 8 miesięcy temu Przez Marut... Zastanawiam się tylko, czy nie poczekać, aż będzie... 8 miesięcy temu Przez iryck... To może pierwsza połowa grudnia? 7 bądź 14 by Wam ... 8 miesięcy temu Przez Milad... Na stówę nie: 21 listopada, 23 listopada, 26 listo... 8 miesięcy temu Przez Pawel... @pawelk To może napisz, co Wam nie pasuje, bo t... 8 miesięcy temu Przez Marut... W zależności od terminu, bo mamy jakieś plany. 8 miesięcy temu Przez Pawel... Ja chętnie się spotkam 🙂 8 miesięcy temu Przez iryck... zobacz wszystkie posty Andrzej Pilipiuk Przez Maruta 4 lata temu | Ostatni Post: 2 tygodnie temu Inni autorzy Do najnowszego zbioru opowiadań Pilipiuka "Drogi p... 2 tygodnie temu Przez Marut... Toteż jestem w stanie przymknąć oko na nieścisłośc... 3 tygodnie temu Przez Marut... Bo te jego opowiadania są takie bardziej fanfikowe... 3 tygodnie temu Przez Pawel... W obu tomach pojawiają się świetne pomysły, choć c... 3 tygodnie temu Przez Marut... "Szewc z Lichtenrade". Lubię te światy Pilipiuka, ... 3 tygodnie temu Przez Pawel... "Aparatus" - krótko zwięźle i na temat. Trzy opowi... 4 tygodnie temu Przez Pawel... W tekście na portalu pisałam: Ostatnio natknęłam s... 3 miesiące temu Przez Marut... Kolejny tom opowiadania to "Rzeźnik drzew" również... 3 miesiące temu Przez Pawel... Też lubię ten tom. Dobrze pokazuje kreatywność aut... 3 miesiące temu Przez Marut... zobacz wszystkie posty Młody i Samochodziki Przez Aga 5 lat temu | Ostatni Post: 2 tygodnie temu Książki dla młodzieży Niekoniecznie. Moja córka przeczytała całą serię w... 2 tygodnie temu Przez Kusto... Eeee... "Samochodziki" dla ośmiolatków? Bez sensu.... 2 tygodnie temu Przez Marut... Z naszego Facebooka. Zrzut-ekranu-2025-06-... 2 tygodnie temu Przez Kusto... Igor wie, co dobre 🙂 Też bardzo lubię te zajawk... 5 lat temu Przez Yvonn... Powiedział, że chce przeczytać samochodzika i popr... 5 lat temu Przez Yvonn... Jakiś czas temu Młody skończył czytać "Templariusz... 5 lat temu Przez Aga Czyli czyta tomy w kolejności, nie wybiórczo? 5 lat temu Przez Milad... Dominik skończył czytać "Księgę strachów" i zaczął... 5 lat temu Przez Yvonn... Jakie tam niestety. 🙂 W końcu, jakby nie było, da... 5 lat temu Przez Aldon... zobacz wszystkie posty Strona 2 / 3 Wstecz 1 2 3 Następny Share: