Jestem za Agustowem i okolice albo Śniardwy beż żagli
Jestem za Agustowem i okolice albo Śniardwy beż żagli
To się zdecyduj, Wilku drogi, na jedną z opcji.
A którą polecasz
Aaa, Ty musisz zdecydować co byś wolał. No i Baśkę pogonić do głosowania i pisania na forum, bo się leni, że strach! 😀
Tylko ja trochę nieśmiała jestem
Ta, nieśmiała 😀😀😀
A wracając do zlotu to ja wybieram Kaszuby .
Śniardwy i okolice - żagle
Śniardwy i okolice - bez żagli (Kustosz)
Kaszuby- Aga, Basia
Pojezierze Myśliborskie
Bieszczady
Bory Tucholskie z Kociewiem
Augustów i okolice -Aldona
Ja bym jednak proponował żeby zacząć od decyzji, kto ten zlot będzie organizował? Inaczej wyjdzie tak samo jako wycieczka do strefy wykluczenia.
Kustoszu - jak Kaszuby to przecież (niestety 🙂 ) ja.
Jak inne miejsca to jak najbardziej mogę wspomagać.
Myślę, że to kto, w sporej mierze zależy od tego gdzie. Bo jak np. wybierzemy Kaszuby, to wbrew temu co Aldona pisze, wraz z Wilkiem i Basią pięknie zlot zorganizują. Spokojnie Kustoszu, kolektywnie damy radę.
Kustoszu - jak Kaszuby to przecież (niestety 🙂 ) ja.
Jak inne miejsca to jak najbardziej mogę wspomagać.
O, a nie mówiłem?
No to wypada zagłosować. Póki co, raptem cztery głosy.
O, a nie mówiłem?
Czy Ty czytasz mi w myślach? 😡
No to wypada zagłosować. Póki co, raptem cztery głosy.
No właśnie, Kustoszu musisz Milady zobligować.😋
Ja póki co, waham się między dwiema propozycjami.
WILKU też się na jedno zdecyduj!
Pytanie, czy Kajtek, jako nieletni i niezarejestrowany, ale jednak zainteresowany zlotem ma prawo głosu? (Nie upieram się, tylko pytam)
Pytanie, czy Kajtek, jako nieletni i niezarejestrowany, ale jednak zainteresowany zlotem ma prawo głosu? (Nie upieram się, tylko pytam)
To dobrze, że się nie upierasz:)
Myślę, że prawa głosu nie ma, ale jako zlotowicza możesz go pod siebie "podczepić".
Widzę, że uparliście się na te nudne, jak śledzie z olejem, Kaszuby.
Chociaż....zrobię Wam taki treściwy zlot, że potem weźmiecie wolne z pracy, żeby odpocząć. Pobudka o 6 rano, marszobieg po lesie, kąpiel w zimnym jeziorze, potem dalsze biegi itd....
Chociaż....zrobię Wam taki treściwy zlot, że potem weźmiecie wolne z pracy, żeby odpocząć. Pobudka o 6 rano, marszobieg po lesie, kąpiel w zimnym jeziorze, potem dalsze biegi itd...
O widzisz, po takim dictum to mi się pomału klaruje decyzja... 😉