Nikt nie skorzystał z dodatkowego terminu na głosowanie, szkoda. Mamy więc głosy od 9 osób, do finałowej ankiety zakwalifikowało się 19 filmów, które uzyskały przynajmniej 4 głosy. W finale będziemy wybierać już tylko 5 filmów. Poziom dość wyrównany więc będę musiał pomyśleć, na które filmy postawić.
Nikt nie skorzystał z dodatkowego terminu na głosowanie, szkoda.
Ja skorzystałam. Dołożyłam jeden film, który udało mi się jeszcze obejrzeć. 😉
W domu obiad smakuje najlepiej i jest najtańszy.
Zbigniew Nienacki "Raz w roku w Skiroławkach"
Nie będę miała żadnego problemu z głosowaniem, bo głosowałam akurat na pięć z tych filmów 🙂
Z tej tabeli jasno wynika, że podobają mi się zupełnie inne filmy niż Wam.
Nie będę miała żadnego problemu z głosowaniem, bo głosowałam akurat na pięć z tych filmów 🙂
Z tej tabeli jasno wynika, że podobają mi się zupełnie inne filmy niż Wam.
Zawsze możesz wykonać woltę.
A propos walorów edukacyjnych tych naszych rankingów.
Przedwczoraj obejrzeliśmy "Mój rower", kameralny film z przewidywalnym pomysłem na fabułę. Sympatyczne kino, ale pomimo jazzu w tle brakuje mu chyba tego czegoś co pozostawiłoby trwały ślad w mojej pamięci.
Wczoraj przypomnieliśmy sobie "Śmierć jak kromka chleba". Niewiele z tego filmu pamiętałem poza tym, że kiedyś mnie rozczarował. I rzeczywiście, niekończące się obrzędy religijne to coś ponad moją wytrzymałość, nawet w kinie. Film w końcu co prawda nabiera tempa, ale... przy "Czarnym czwartku" to on nawet nie leżał, choć w głównej obsadzie prawie same wielkie gwiazdy.
Ależ się zagapilem!
Cała naprzód ku nowej przygodzie!
Taka gratka nie zdarza się co dzień
Niech piecuchy zostaną na brzegu
My odpocząć możemy i w biegu!
Ależ się zagapilem!
Jakąś karę trzeba by było zastosować w końcu na Ciebie Nietaj 🙂
Ale zagłosować przecież może. Coś tam wybierze.