Nie udało się wyłonić zwycięskiego zdjęcia za pierwszym podejściem, to może uda się za drugim. Szybka dogrywka. Dwie fotki, głosujemy na jedną i mamy na to 24h. Zapraszam.
Zdjęcie 3- Rekonesans
Zdjęcie 6- Pocałujcie mnie wszyscy w... ogon
Ooo a ja chciałem zaproponować inną metodę wyboru. Mianowicie wrzucenie dwóch postów na Twitterze, żeby osoby trzecie zagłosowały.
Twtter is a day by day war
Ja odmawiam.
Są to dwa zdjęcia, na które głosowałam.
Oba podobają mi się bardzo i nie potrafię wybrać jednego.
Ooo a ja chciałem zaproponować inną metodę wyboru. Mianowicie wrzucenie dwóch postów na Twitterze, żeby osoby trzecie zagłosowały.
Fajny pomysł.
Ja odmawiam.
Są to dwa zdjęcia, na które głosowałam.
Oba podobają mi się bardzo i nie potrafię wybrać jednego.
Dlatego ten pomysł z Twitterem by był ciekawy. Nie?
Bezsprzecznie najciekawszym zdjęciem w tej edycji był moim zdaniem Jaguar i kolejny raz jestem zdziwiony preferencjami głosujących. Ale ja się chyba nie znam, bo w dogrywce też mój faworyt przegrywa.
Bezsprzecznie najciekawszym zdjęciem w tej edycji był moim zdaniem Jaguar i kolejny raz jestem zdziwiony preferencjami głosujących.
Ja już chyba przestanę się dziwić czemukolwiek.
Przed chwilą przeczytałam, że Robert Małecki dostał nagrodę czytelników Wielkiego Kalibru za "Wadę".
Nie mogę w to uwierzyć.
To jeden z najsłabszych kryminałów, jaki kiedykolwiek przeczytałam. A przeczytałam ich sporo.
Bezsprzecznie najciekawszym zdjęciem w tej edycji był moim zdaniem Jaguar
Prawda, że wyjątkowy? Ale widzę, że nie zrobił wrażenia.
Dziękuję osobom, które na kociaka głosowały.
Pomysł z Twitterem rzeczywiście bardzo ciekawy, ale niestety Regulamin konkursu nie przewiduje takiej opcji.
Dogrywka pozwoliła wyłonić zwycięzcę.
Tytuł "Najładniejszego zdjęcia miesiąca" zdobywa- Zdjęcie 6- Pocałujcie mnie wszyscy w... ogon- autor PawelK.
5 głosów zdobyło- Zdjęcie 3- Rekonesans- autor Maruta
Po 3 głosy zdobyły:
Zdjęcie 2- Zostaw mój kocyk, łosiu- autor Kustosz
Zdjęcie 4- Pupilek nadchodzi- autor Milady
Zdjęcie 5- Po prostu Jaguar- autor Aldona
1 głos dostało Zdjęcie 1- Myślicie że to was kręcą, frajerzy?- autor Nietajenko
Wielkie gratulacje dla Pawła, który po raz kolejny pstryknął fotkę, uznaną przez nas za "Najładniejszą..."
Gratulacje również dla Maruty, która była o włos od zwycięstwa.
Pawle, Twoje zdjęcie było świetne (też na nie głosowałam), ale moim faworytem od samego początku była fotka Aldony. Uważam, że Jaguar był po prostu bezkonkurencyjny.
Pawle, Twoje zdjęcie było świetne (też na nie głosowałam), ale moim faworytem od samego początku była fotka Aldony. Uważam, że Jaguar był po prostu bezkonkurencyjny.
Dzięki. Mi zdjęcie Maruty pasowało do Aldony i nie będę ukrywał, że na to zdjęcie zagłosowałem.
...prawie nikt (chyba poza Kustoszem) nie dał zdjęcia własnego zwierzaka.
Zwierzak co prawda nie mój ale z braku pomysłu pojechałem nieprzyzwoitym banałem. Nie zasłużyłem na te 3 punkty, które dostałem.
A mnie najbardziej podobały się zdjęcia Nietajenki oraz Aldony. Byłam pewna, że uzyskają więcej głosów.
W domu obiad smakuje najlepiej i jest najtańszy.
Zbigniew Nienacki "Raz w roku w Skiroławkach"
A mnie najbardziej podobały się zdjęcia Nietajenki
Czyli ten jeden jedyny głosik to od Ciebie? Wzruszyłem się. 🙂
Cała naprzód ku nowej przygodzie!
Taka gratka nie zdarza się co dzień
Niech piecuchy zostaną na brzegu
My odpocząć możemy i w biegu!
Pawle, poprosimy o temat do zdjęć na grudzień.
Pawle, poprosimy o temat do zdjęć na grudzień.
Proszę bardzo - ponieważ od dłuższego czasu chodzi mi po głowie temat fotografowania wody - to temat będzie prosty - "Woda". Liczę tutaj nie tylko na pomysłowość ujęć ale również na pomysłowość sposobu robienia zdjęć.