Głosowanie na "Najładniejsze zdjęcie sierpnia 2021" właśnie się rozpoczęło, oficjalnie ogłaszam zatem kolejną XXVI już turę konkursu fotograficznego.
Zwycięzca tury lipcowej Aldona zaproponowała, abyśmy we wrześniu sprawdzali "co w trawie piszczy" i uwieczniania to na naszych zdjęciach konkursowych.
Zasady ogólne konkursu można znaleźć TU
Zdjęcia przesyłamy do mnie na maila do 30 września.
Nadesłane zdjęcia konkursowe będę umieszczała w pierwszym poście tematu (czyli tu), tak żeby nie trzeba było ich szukać.
Oto zdjęcia zgłoszone do wrześniowej tury konkursowej. W tym miesiącu mamy 4 zdjęcia, więc głosujemy tylko na jedno z nich. Na oddanie głosu mamy jak zwykle 5 dni (do 06.10 do godziny ok.11.00)
Zdjęcie 1- Ten jedyny
No ciekawe, fraza „coś w trawie piszczy” to idiom, który można interpretować bardzo szeroko. Zobaczymy jakie interpretacje pojawią się w konkursie.
Zobaczymy jakie interpretacje pojawią się w konkursie.
No też się zastanawiam. Przyznam szczerze, że mam już nawet pomysł, zobaczymy jak będzie z realizacją.
Ja mam aż za dużo pomysłów....i dlatego się na żadnym skupić nie mogę.
Jeszcze nie ma połowy miesiąca a ja wyjątkowo już mam zdjęcie.;)
W domu obiad smakuje najlepiej i jest najtańszy.
Zbigniew Nienacki "Raz w roku w Skiroławkach"
Ja nadal nie mam.
Idąc do pracy zacznij pełzać, sama zobaczysz ile pomysłów Ci się nawinie.;)
W domu obiad smakuje najlepiej i jest najtańszy.
Zbigniew Nienacki "Raz w roku w Skiroławkach"
Nic z tego. Ja jestem starszą, stateczną kobietą z ekskluzywnymi manierami i nie będę pełzać. 🙂
Ale chyba czas się chociaż położyć na glebie i sprawdzić co tam popiskuje.
Miałbym już dziś zdjęcie, niestety obiekt nie chciał się przemieścić w trawę.
Miałbym już dziś zdjęcie, niestety obiekt nie chciał się przemieścić w trawę.
To trza było obiekt przemieścić;)
niestety obiekt nie chciał się przemieścić w trawę.
To trzeba było sfotografować obiekt i dać tytuł "nie chciał dobrowolnie piszczeć w trawie"
Czekam z niecierpliwością na zdjęcia co komu w trawie piszczy.
Twtter is a day by day war
Czekam z niecierpliwością na zdjęcia co komu w trawie piszczy.
Przepraszam, że dopiero się za to biorę, ale od poniedziałku jestem mega chora, w sumie to mam mini szpital w domu, bo dzieciaki też chorują. Tak czy inaczej, udało mi się wydostać spod sterty chusteczek, tabletka na ból głowy zaczęła działać, więc za chwilę wrzucę fotki i zrobię ankietę. Chwilka cierpliwości 😉
Przepraszam, że dopiero się za to biorę
Nie ma co przepraszać, trzeba zdrowieć. Ale ciekawość mnie zżera. 😀
Wszystkie ładne.
Ładne ale mało.
Ładne ale mało.
Bo temat trudny.
Bo temat trudny.
Temat trudny do interpretacji poza oczywistej, do oczywistej super łatwy.
Dość wyrównane wyniki:) Przydałyby się jeszcze jakieś głosy.
Dość wyrównane wyniki:) Przydałyby się jeszcze jakieś głosy.
Masz rację Kustoszu.
Kto jeszcze nie głosował? Przypominam, że głosować może każdy Użytkownik naszego forum, bez względu na to czy brał wcześniej udział w naszej zabawie czy nie. Głosujcie zatem!