W tym miesiącu z małym poślizgiem, ale najwyższy czas na ogłoszenie XXX (już) tury naszego konkursu fotograficznego.
Zwyciężczyni tury listopadowej Milady wymyśliła, że w styczniu będziemy uwieczniać na naszych konkursowych zdjęciach "To co mnie cieszy". Bardzo jestem ciekawa cóż to się znajdzie na tych naszych fotkach. Już niedługo okaże się :).
Oczywiście wszystkich serdecznie zapraszam do udziału w konkursie. Nie zapomnijcie tylko wysłać swoich fotek do mnie na maila do 31 stycznia.
Zasady ogólne konkursu można znaleźć TU
Nadesłane zdjęcia konkursowe będę umieszczała w pierwszym poście tematu (czyli tu), tak żeby nie trzeba było ich szukać.
Zdjęcia dotarły, wystawiaj je pod głosowanie. W tym miesiącu mamy 5 prac, głosujemy zatem na 2 z nich i mamy na to 5 dni (do 06.02.2022 do godziny ok.11.15).
Zdjęcie 1- Cmentarz też może być ładny i cieszyć oko
Myślałam, że będzie mega trudne a tymczasem tego co mnie cieszy mam bez liku......problem tylko taki, że albo zdjęcie wychodzi bez polotu albo nie nadaje się to to do publikacji.
Okazuje się, że mnie też całkiem sporo rzeczy cieszy. Kwestia ujęcia tego w jakiś ciekawy sposób, a to już trudniejsze.
Pamiętacie o zrobieniu ślicznej fotki na konkurs i przesłaniu jej do mnie? Przypominam, że macie na to jeszcze tylko tydzień.
Pamiętacie o zrobieniu ślicznej fotki
Pamiętam, tylko, że jakoś śliczna mi nie wychodzi 😀
Pamiętacie o zrobieniu ślicznej fotki
Pamiętam, tylko, że jakoś śliczna mi nie wychodzi 😀
No trudno, to przyślij mniej śliczną 🙂
Fotki już są, ankieta gotowa, zapraszam do oddania głosu. W tym miesiącu mamy 5 prac, głosujemy zatem na 2 z nich i mamy na to 5 dni (do 06.02.2022 do godziny ok.11.15).
Ale numer, z 5 zdjęć, trzy mają za tytuł cytaty z piosenek 🙂
Twtter is a day by day war
Dobrze, że swojego nie wysłałem. Już prawie miałem, ale zobaczyłem temat Kustosza na luty i sobie pomyślałem "O! To jednak bardziej będzie pasowało do lutego".
Dobrze, że swojego nie wysłałem.
Jakie tam dobrze? Dobrze to by było gdybyś wysłał. Choć może wysłałeś...
Zaskakujecie „odpowiedziami” 🙂
Dobrze, że swojego nie wysłałem. Już prawie miałem, ale zobaczyłem temat Kustosza na luty i sobie pomyślałem "O! To jednak bardziej będzie pasowało do lutego".
Spokojnie. Zdjęcie bez problemu powtórzę i będzie zgodnie z regulaminem.
Cieszy go jakieś ohydztwo i jeszcze będzie powtarzać zdjęcie! Makabra!
A ja zrobiłam zdjęcie i nawet się nad nim namęczyłam, ponieważ ułożenie kompozycji zajęło mi około godzinę. Niestety, zapomniałam wysłać. Przypomniałam sobie 1.02 jak już Aga wstawiła zdjęcia. 😔 Jak chcecie to mogę wrzucić skoro poza konkursem.
W domu obiad smakuje najlepiej i jest najtańszy.
Zbigniew Nienacki "Raz w roku w Skiroławkach"
Wrzuć.
Proszę bardzo.
Ładne, głosowałbym.
Twtter is a day by day war
A ja zrobiłam zdjęcie i nawet się nad nim namęczyłam, ponieważ ułożenie kompozycji zajęło mi około godzinę. Niestety, zapomniałam wysłać. Przypomniałam sobie 1.02 jak już Aga wstawiła zdjęcia. 😔 Jak chcecie to mogę wrzucić skoro poza konkursem.
I Kustosz Ci nie przypomniał?
Pewnie chciał zwiększyć swoje szanse 🙂
I Kustosz Ci nie przypomniał?
Kustosz przypominał kiedy wysyłał swoje:)