Głosowanie na "Najładniejsze zdjęcie listopada 2021" właśnie się rozpoczęło, ogłaszam zatem kolejną XXVIII turę naszego konkursu fotograficznego.
Zwycięzca tury wrześniowej PawelK zaproponowała, aby tematem przewodnim zdjęć w tym miesiącu był "Deszcz".
Wszystkich bardzo serdecznie zapraszam do udziału w konkursie. Łapcie za aparaty, cykajcie fotki i bawcie się z nami.
Zasady ogólne konkursu można znaleźć TU
Zdjęcia przesyłamy do mnie na maila do 30 listopada.
Nadesłane zdjęcia konkursowe będę umieszczała w pierwszym poście tematu (czyli tu), tak żeby nie trzeba było ich szukać.
Zdjęcia nadesłane, czas więc rozpocząć głosowanie. W tym miesiącu mamy 5 prac, głosujemy zatem na dwie z nich i mamy na to 5 dni (do 06.12.2021 g. ok.7.40).
Zdjęcie 1- a po burzy spokój...
Zwycięzca tury wrześniowej PawelK zaproponowała, aby tematem przewodnim zdjęć w tym miesiącu był "Deszcz".
Zaproponował deszcz...i jakoś ani widu ani słychu...
I bardzo dobrze, niech nie pada! Najwyżej będziemy interpretować temat.
Zaproponował deszcz...i jakoś ani widu ani słychu...
Nie bój, nie bój, jutro w Gdańsku ma lać.
Twtter is a day by day war
Może tym razem nie zapomnę.
Jakoś ostatnio bezdeszczowo u mnie więc chyba będę musiała poszukać innej inspiracji niż ta naturalna.
W domu obiad smakuje najlepiej i jest najtańszy.
Zbigniew Nienacki "Raz w roku w Skiroławkach"
Zawsze można ten deszcz potraktować jak las… krzyży z „Nic śmiesznego”.
No ale żeby tak długo nie padało? No owszem wczoraj mi mżyło z mgłą, ale do opadu to było daleko.
No i co z tego, że padało, ja tu dalej zamknięta w domu siedzę!
Deszcz można fotografować przez okno 🙂
Twtter is a day by day war
Deszcz można fotografować przez okno 🙂
Z okna to ja mam nieciekawy widok, po jednej stronie bloki, a po drugiej plac budowy, bo mi linię tramwajową pod domem budują. Muszę więc cierpliwie poczekać, aż będę już mogła z domu wyjść.
Aga, mam dla Ciebie świetny pomysł na zdjęcie w kategorii deszcz zrobione w domu, ale nie wiem czy chcesz wiedzieć.;)
W domu obiad smakuje najlepiej i jest najtańszy.
Zbigniew Nienacki "Raz w roku w Skiroławkach"
Aga, mam dla Ciebie świetny pomysł na zdjęcie w kategorii deszcz zrobione w domu, ale nie wiem czy chcesz wiedzieć.;)
Chętnie, choć dziś już skończyło się moje "uwięzienie" 🙂
Dobrze 😀
I od razu wysłałem żeby znów nie zapomnieć.
Fotki gotowe, czy biegacie z aparatami i łapiecie "Deszcz"? Przypominam, że dziś ostatni dzień miesiąca, a więc do północy czekam na Wasze zdjęcia.
Jutro będzie chlapa 🙂
Będzie albo i nie. W dzień miałem -1.
Zdjęcie wysłane.
A tematem na grudzień niech będą - Wspomnienia.