Głosowanie na "Najładniejsze zdjęcie czerwca 2021" trwa, ja ogłaszam zatem XXIV turę konkursu fotograficznego.
Zwycięzca tury majowej PawelK zaproponował, abyśmy w lipcu na konkursowych fotkach uwieczniali "Moje miejsce".
Zasady ogólne konkursu można znaleźć TU
Zdjęcia przesyłamy do mnie na maila do 31 lipca 2021 roku.
Nadesłane zdjęcia konkursowe będę umieszczała w pierwszym poście tematu (czyli tu), tak żeby nie trzeba było ich szukać.
Bardzo Was wszystkich przepraszam, że dopiero dziś wrzucam fotki. Miałam bardzo ważny wyjazd weekendowy, wczoraj wróciłam w nocy i byłam zbyt padnięta, aby sensownie zająć się tematem konkursu. No, ale zdjęcia są świetne i jest ich siedem, będzie zatem z czego wybierać. Tradycyjnie głosowanie trwa 5 dni (do 07.08.2021 do godziny ok. 9.00) i głosujemy na dwa zdjęcia.
Zdjęcie 1- Mój świat
w lipcu na konkursowych fotkach uwieczniali "Moje miejsce".
Fajny, lekki temat. W sam raz na wakacje.:)
W domu obiad smakuje najlepiej i jest najtańszy.
Zbigniew Nienacki "Raz w roku w Skiroławkach"
Od razu skojarzył mi się temat nagrobków, które niektórzy stawiają sobie już za życia. 😉
Cała naprzód ku nowej przygodzie!
Taka gratka nie zdarza się co dzień
Niech piecuchy zostaną na brzegu
My odpocząć możemy i w biegu!
Od razu skojarzył mi się temat nagrobków, które niektórzy stawiają sobie już za życia. 😉
No cóż, różne ludzie mają skojarzenia.
Twtter is a day by day war
Od razu skojarzył mi się temat nagrobków, które niektórzy stawiają sobie już za życia.
No i spaliłeś pomysł.;)
Termin nadsyłania zdjęć konkursowy zbliża się wielkimi krokami. Gotowi?
A gdzie tam. Temat całkiem przyjemny a pomysłu na ciekaw zdjęcie brak.
Fotki są, ankieta wrzucona, zapraszam więc do oddania głosu. Głosujemy na 2 zdjęcia przez 5 dni.
To ja bym chciała zagłosować na 4 zdjęcia. Aga, musisz zwiększyć limit.;)
Halo, halo, jaki jest temat konkursowy na sierpień? Jeden dzień zdjęciowy już nam przepadł;)
A jakiś temat na sierpień?
@maruta chyba powinna coś podrzucić.
Twtter is a day by day war
Przepraszam za spóźnienie. Wybrałam wcześniej temat "Pamięć", ale wczoraj sprawdziłam, że był już podobny dawno temu - "A gdyby tak przypomnieć sobie raz na jakiś czas".
Czy dać coś innego czy zostawić"Pamięć"?
Czy dać coś innego czy zostawić "Pamięć"?
No wiesz, akurat w przypadku tematu "Pamięć" strata wczorajszego dnia zdjęciowego może być szczególnie dotkliwa;)
Trudno, niech będzie "Ruch"
Nie wiem jak organizatorka, ale ja uważam, że spokojnie możesz zostawić. Chyba, że przeszkadza Ci podobieństwo tematów i wymyślisz w miarę szybko coś innego.
Trudno, niech będzie "Ruch"
Czy to wersja ostateczna?
Maruta, napisałyśmy posty w tym samym czasie.:) To która wersja zostaje na sierpień?
Tak, "Ruch"
Szczerze - właśnie wczorajszy dzień nie był dla pamięci najlepszy. No chyba że chcielibyśmy temat upolityczniać. Moje pomysły były mocno radykalne...
Tak, "Ruch"
A "ruchu" już nie było?
To ja bym chciała zagłosować na 4 zdjęcia. Aga, musisz zwiększyć limit.;)
To możesz zagłosować za mnie, bo mnie na razie żadne zdjęcie nie urzekło 🙂