Do kiedy można głosować?
Do kiedy można głosować?
Jak zwykle do jutra do końca dnia.
Twtter is a day by day war
Jeśli organizatorka uzna to za zasadne to możemy się umówić, że @mysikrolik wyśle majlem głos do @aga i przy ogłaszaniu wyników końcowych ten głos zostanie dodany. Tak, wiem, że wtedy wszyscy będą wiedzieli na co Mysi głosował ale i tak z grubsza wszyscy, komentując później, się przyznają.
Nie sądzę, aby to był dobry pomysł. Zasady dla wszystkich powinny być takie same, a i warunki do zagłosowania również. Przykro mi Mysi.
Zagłosowałam.
Ale najchętniej oddałabym trzy głosy.
Bardzo fajne są wszystkie zdjęcia ale jedno podoba mi się szczególnie. Aga - wysyłać do Ciebie propozycje autorskie?
Jestem bardzo ciekawa, kto jest autorem zwycięskiego zdjęcia.
Chociaż mam pewien typ 🙂
Przepraszam, ale z powodów technicznych dopiero teraz jestem w stanie umieścić wyniki głosowania w tej turze.
6 głosów i tytuł "Najładniejszego zdjęcia maja" zdobyło Zdjęcie nr 1- Dźwięk - Dolby B- autor PawelK.
5 głosów dostało Zdjęcie nr 2- Symfonia majowa- autor Kustosz.
Po 4 głosy otrzymały: Zdjęcie nr 3- Morza szum...- autor Aga i Zdjęcie nr 4- Cisza to także dźwięk- autor Milady.
Bez głosów w tej turze pozostało Zdjęcie nr 5- Dźwięk zza drzwi- autor Piter.
Serdecznie gratuluje zwycięzcy i oczywiście czekam na podanie bloku tematycznego do zdjęć na lipiec.
Dziękuję również tym 4 osobom, które uznały moja fotkę za na tyle ciekawą, aby oddać na nią swój głos.
Ja uznałam w tym miesiącu za najlepsze zdjęcie Kustosza i Pawła. Jak się okazało nie byłam w tym odosobniona.
Piter, bardzo się cieszę, że dołączyłeś do naszego konkursu, mam nadzieję, że w kolejnych turach zdecydujesz się dalej z nami bawić.
Serdecznie gratuluje zwycięzcy i oczywiście czekam na podanie bloku tematycznego do zdjęć na lipiec.
Dziękuję bardzo.
Temat już wymyśliłem - mam nadzieję, że będzie prostszy - "Moje miejsce".
Twtter is a day by day war
Dziękuję również tym 4 osobom, które uznały moja fotkę za na tyle ciekawą, aby oddać na nią swój głos.
Proszę bardzo 🙂
Twoje zdjęcie urzekło mnie podwójnie:
- primo: po powiększeniu wygląda jak namalowany obraz!
- secundo: uwielbiam wodę w każdej postaci, a na Twoim zdjęciu prezentuje się naprawdę pięknie
Zdradzisz, gdzie je zrobiłaś?
Pawle, gratuluję zasłużonej wygranej.
Twoje zdjęcie było zdecydowanie najlepsze 🙂
Choć przyznam, że w tej rundzie podobały mi się wszystkie zdjęcia.
Zdradzisz, gdzie je zrobiłaś?
Gdynia, podczas spaceru Bulwarem Nadmorskim.