Tura marcowa zakończona. Prace wpłynęły, głosowanie trwa, czekamy na wyniki.
Ogłaszam zatem IX turę konkursu fotograficznego.
Blok tematyczny zaproponowany przez PawlaK (zwycięzcę tury lutowej) na kwiecień 2020 to: "Wiosna, wiosna, wiosna ach to ty".
Przypominam, że od stycznia nastąpiły zmiany w zasadach ogólnych konkursu. Zasady ogólne konkursu można znaleźć TU
Zdjęcia przesyłamy do 30 kwietnia 2020.
Nadesłane zdjęcia konkursowe będę umieszczała w pierwszym poście tematu (czyli tu), tak żeby nie trzeba było ich szukać.
Zdjęcia przysłane, czas je zamieścić. Chyba w żadnej turze nie było aż tylu prac, co niesamowicie mnie cieszy. Zapraszam zatem do głosowanie na zdjęcie, które podbije Wasze serce 😊 .
Zdjęcie nr 1- wiosna 2020
Na zachętę
Twtter is a day by day war
Tylko w necie możemy sobie teraz takie klimaty pooglądać, niestety 😣 .
O matko, jak pięknie! Masz własny kajak?
Ja z Elunią jestem właśnie nad Brdą 😀
Chciałam wrzucić zdjęcie rzeki płynącej obok nas, a na niej trzech pięknych łabędzi, ale nie mogę z telefonu, bo rozmiar za duży ☹
Masz własny kajak?
Mam. Tylko jedynkę niestety, a teraz potrzebuję dwójki:)
Grozi o ile nie płyniesz z wyspy, na której mieszkasz aby kupić chleb.
To póki co jednak zostanę w domu.
Młode wiewiórki są pocieszne jak źle oceniają odległość i nie trafiają w gałązki, na które chciały skoczyć ale zawsze walczą.
Twtter is a day by day war
Prześlicznie tam u Ciebie Kustoszu. Jakbyś już na wakacjach był.
Jakoś specjalnie nie narzekam na izolację:)
Wcale mnie to nie dziwi 😀 .
Jak tam Wasze zdjęcia wiosenne?
Aga, czy otrzymałaś moje dzieło?
Mój potencjalny obiekt do fotografowania jest jakieś dwie godziny drogi samochodem ode mnie. Mam nadzieję, że do jutra przetrwa.
W domu obiad smakuje najlepiej i jest najtańszy.
Zbigniew Nienacki "Raz w roku w Skiroławkach"
dwie godziny drogi
A musisz tak daleko? 😀
Aga, czy otrzymałaś moje dzieło?
Oczywiście.
Mój potencjalny obiekt do fotografowania jest jakieś dwie godziny drogi samochodem ode mnie. Mam nadzieję, że do jutra przetrwa.
A zakaz przemieszczania się?
dwie godziny drogi
A musisz tak daleko? 😀
W kwestii zdjęcia może i nie muszę, jeśli znajdę inny obiekt. Ale ze względów zawodowych i tak muszę być ciągle w różnych miejscach.
W domu obiad smakuje najlepiej i jest najtańszy.
Zbigniew Nienacki "Raz w roku w Skiroławkach"
No właśnie, przemieszczasz się ciągle, to powiedz czy zauważyłaś, że robisz to szybciej teraz ze względu na obniżony ruch w ogóle?
A w ogóle to temat konkursowy powinien mieć obostrzenia - że można się od domu oddalić jedynie na 50 m. 🙂
A w ogóle to temat konkursowy powinien mieć obostrzenia - że można się od domu oddalić jedynie na 50 m.
Nie, no co Ty? Przecież konkurs miał być właśnie pretekstem do wyciągania nas z domu. No wiem, że teraz jest zdecydowanie trudniej , no ale jak ktoś już odważy się/musi wyjść to może mu akurat coś na fajną fotkę się napatoczy.