Konkurs i tak się przydał, bo bez niego pewni nigdy bym się nie zdecydował na penetrację młyna.
eraz Paweł ze swoim pomysłem na temat konkursu zmobilizował mnie do zajrzenia do środka obiektu
To był pomysł Kustosza 🙂
Twtter is a day by day war
Rzeczywiście świetne miejsce! Szczególnie spodobały mi się drzwi na zdjęciu nr 2 (druga transza), natomiast rozczuliło mnie hasło z poprawionym błędem ortograficznym 😘 .
Szczególnie spodobały mi się drzwi na zdjęciu nr 2 (druga transza),
To są te same drzwi, o których ja wspomniałem tylko od zewnątrz. Wygląda na to, @hebius, że postawiłeś na złego konia, bo relacja jest prima sort, tylko trzeba wybór zdjęcia tego jedynego poprawić 😀
Twtter is a day by day war
Przepraszam, że wczoraj nie wrzuciłam podsumowania konkursu, ale mnogość zajęć mnie przytłoczyła, a wieczorem byłam już padnięta.
No i znowu mamy remis! Tak wiem, dogrywki są fuj, ale nie widzę innego sposobu na rozstrzygnięcie tury, tym bardziej, że spodobała się Wam aż 3 fotki. Ogłaszam zatem szybką dogrywkę- 3 zdjęcia, 24 godziny na głosowanie (czyli do jutra do ok. 12.00), każdy ma jeden głos.
Wygląda na to, @hebius, że postawiłeś na złego konia, bo relacja jest prima sort, tylko trzeba wybór zdjęcia tego jedynego poprawić
Też mam takie wrażenie. Hebius, po prostu nie tego konia wystawiłeś do wyścigu.;)
W domu obiad smakuje najlepiej i jest najtańszy.
Zbigniew Nienacki "Raz w roku w Skiroławkach"