Drodzy, idąc za ciosem powodzenia konkursu wakacyjnego, proponuję konkurs zimowy.
Zasady te same, tj.
Regulamin
Konkurs trwa od początku grudnia 2022 do końca lutego 2023.
Co to oznacza? Zdjęcia wykonujemy w tym terminie.
Reportaż obejmuje 4-6 zdjęć, tytuł reportażu oraz opisy zdjęć (maks. 1 zdanie).
Zdjęcia mogą mieć maksymalną wielkość 800x600 lub 600x800 pikseli.
Dopuszcza się standardową obróbkę zdjęć. Nie dopuszcza się edycji w formie usuwania, dodawania obiektów, zmian kolorów, itp.
Nazwy zdjęć powinny odzwierciedlać kolejność umieszczenia w reportażu (1, 2, 3, 4 lub a, b, c, d) i odpowiednio do indeksu, otwartym tekstem, muszą być podane opisy zdjęć.
Dopuszcza się umieszczenie opisu bezpośrednio na zdjęciu w dowolnej formie.
Pakiet konkursowy wysyła się na skrzynkę pak1(at)poczta.onet.pl w terminie do 12 marca do godziny 24.
Do tego też czasu można zgłaszać zmiany reportaży ale UWAGA! - w kolejnym mailu należy przysłać kompletną nową wersję reportażu, nie są akceptowane pojedyncze zmiany do elementów reportażu (tzn. jeśli dostanę kolejny mail od osoby, która już przysłała reportaż, to kasuję poprzedni i przeznaczam do publikacji to co dostanę w nowym, jeśli w nowym nie będzie kompletnego reportażu, to ten mail jest ignorowany).
Reportaże umieszczę w terminie późniejszym. Czas głosowania na reportaże, to 5 dni od momentu publikacji, konkretną datę i godzinę podam w komunikacie przy głosowaniu.
W głosowaniu można oddać 1 głos, w przypadku gdy opublikowane zostaną nie więcej niż 3 reportaże, przy publikacji większej liczby reportaży, będzie można oddać 2 głosy... a może więcej jeśli skusi się np. 10 osób.
Twtter is a day by day war
Cykacie zdjęcia konkursowe?
Niestety nie. Zero pomysłu, a zima jakby na wykończeniu...
Cykacie, choć bida z nędzą dookoła, więc wyjdzie pewnie taki produkt czekoladopodobny w opakowaniu zastępczym.
O cholercia! Ciągle zapominam o tym żeby pomyśleć o jakiś zdjęciach na konkurs. Jakoś z letnim reportażem było chyba łatwiej. 🤔
W domu obiad smakuje najlepiej i jest najtańszy.
Zbigniew Nienacki "Raz w roku w Skiroławkach"
Bo w lecie człowiek jest zaprogramowany na zdjęcia
Prawda.
Obecnie najwięcej mam zdjęć budowy i remontu, ale to się nie nadaje do tego tematu..
Bo w lecie człowiek jest zaprogramowany na zdjęcia
Prawda.
Obecnie najwięcej mam zdjęć budowy i remontu, ale to się nie nadaje do tego tematu..
No co Wy. Śnieg, lód i mróz to wdzięczny temat zarówno widokowy jak i dla lubiących makra. A ja jeszcze za tydzień jadę do Serocka więc będę miał kolejne okazje do ciekawych zdjęć 🙂
Śnieg, lód i mróz to wdzięczny temat zarówno widokowy jak i dla lubiących makra.
Zgadzam się, ale u mnie jakoś nie ma śniegu, lodu ani mrozu, który by chciał wdzięcznie wyglądać na zdjęciach.
Dobrze, że jeszcze miesiąc jest.
No i teraz to można pstrykać zimowe foty. 😊
Idzie luty, podkuj buty. Nie wierzę, że przy ostatnim ataku zimy też nie udało się Wam zrobić żadnych zimowych reportaży. Jeszcze tylko dwa tygodnie.
Paweł, dziś mija termin na zrobienie zdjęć a na nadesłanie gotowego reportażu też dziś?
Paweł, dziś mija termin na zrobienie zdjęć a na nadesłanie gotowego reportażu też dziś?
12 marca 🙂
Hej, podbijam temat. Na Wasze pomysły czekam do niedzieli do końca dnia.
Ja swój pomysł właśnie wysłałam.
Czekam, czekam...
Głosujemy, a niech tam, na dwa z czterech reportaży.
Niestety niewiele osób było zainteresowanych zabawą 😩
Głosowanie zamykam 19 marca.