Tura marcowa zakończona. Prace wpłynęły, głosowanie trwa, czekamy na wyniki.
Ogłaszam zatem IX turę konkursu fotograficznego.
Blok tematyczny zaproponowany przez PawlaK (zwycięzcę tury lutowej) na kwiecień 2020 to: "Wiosna, wiosna, wiosna ach to ty".
Przypominam, że od stycznia nastąpiły zmiany w zasadach ogólnych konkursu. Zasady ogólne konkursu można znaleźć TU
Zdjęcia przesyłamy do 30 kwietnia 2020.
Nadesłane zdjęcia konkursowe będę umieszczała w pierwszym poście tematu (czyli tu), tak żeby nie trzeba było ich szukać.
Zdjęcia przysłane, czas je zamieścić. Chyba w żadnej turze nie było aż tylu prac, co niesamowicie mnie cieszy. Zapraszam zatem do głosowanie na zdjęcie, które podbije Wasze serce 😊 .
Zdjęcie nr 1- wiosna 2020
Na zachętę
Twtter is a day by day war
Tylko w necie możemy sobie teraz takie klimaty pooglądać, niestety 😣 .
O matko, jak pięknie! Masz własny kajak?
Ja z Elunią jestem właśnie nad Brdą 😀
Chciałam wrzucić zdjęcie rzeki płynącej obok nas, a na niej trzech pięknych łabędzi, ale nie mogę z telefonu, bo rozmiar za duży ☹
Masz własny kajak?
Mam. Tylko jedynkę niestety, a teraz potrzebuję dwójki:)
Grozi o ile nie płyniesz z wyspy, na której mieszkasz aby kupić chleb.
To póki co jednak zostanę w domu.
Młode wiewiórki są pocieszne jak źle oceniają odległość i nie trafiają w gałązki, na które chciały skoczyć ale zawsze walczą.
Twtter is a day by day war
Prześlicznie tam u Ciebie Kustoszu. Jakbyś już na wakacjach był.
Jakoś specjalnie nie narzekam na izolację:)
Wcale mnie to nie dziwi 😀 .
Jak tam Wasze zdjęcia wiosenne?
Aga, czy otrzymałaś moje dzieło?
Mój potencjalny obiekt do fotografowania jest jakieś dwie godziny drogi samochodem ode mnie. Mam nadzieję, że do jutra przetrwa.
Duma związana jest z tym, co sami o sobie myślimy, próżność zaś z tym, co chcielibyśmy, żeby inni o nas myśleli.
Jane Austen "Duma i uprzedzenie"
dwie godziny drogi
A musisz tak daleko? 😀
Aga, czy otrzymałaś moje dzieło?
Oczywiście.
Mój potencjalny obiekt do fotografowania jest jakieś dwie godziny drogi samochodem ode mnie. Mam nadzieję, że do jutra przetrwa.
A zakaz przemieszczania się?
dwie godziny drogi
A musisz tak daleko? 😀
W kwestii zdjęcia może i nie muszę, jeśli znajdę inny obiekt. Ale ze względów zawodowych i tak muszę być ciągle w różnych miejscach.
Duma związana jest z tym, co sami o sobie myślimy, próżność zaś z tym, co chcielibyśmy, żeby inni o nas myśleli.
Jane Austen "Duma i uprzedzenie"
No właśnie, przemieszczasz się ciągle, to powiedz czy zauważyłaś, że robisz to szybciej teraz ze względu na obniżony ruch w ogóle?
A w ogóle to temat konkursowy powinien mieć obostrzenia - że można się od domu oddalić jedynie na 50 m. 🙂
A w ogóle to temat konkursowy powinien mieć obostrzenia - że można się od domu oddalić jedynie na 50 m.
Nie, no co Ty? Przecież konkurs miał być właśnie pretekstem do wyciągania nas z domu. No wiem, że teraz jest zdecydowanie trudniej , no ale jak ktoś już odważy się/musi wyjść to może mu akurat coś na fajną fotkę się napatoczy.