A co do zlotu, to macie jakieś ciekawe pomysły na modyfikację programu? 😁
Mi się program podoba . Nasza dwójka czyli ja i wilk na kajaki idziemy 😀
Nasza dwójka czyli ja i wilk na kajaki idziemy
Super. To może weźmiemy kajak na 3 osoby - ja bym sobie wtedy poleżała i odpoczęła a Wy byście sobie pomachali wiosłem 🙂
Nasza dwójka czyli ja i wilk na kajaki idziemy
Super. To może weźmiemy kajak na 3 osoby - ja bym sobie wtedy poleżała i odpoczęła a Wy byście sobie pomachali wiosłem 🙂
Ta już widzę jak Basia macha wiosłem , wyjdzie na to że będę robił z motor w kajaku
Basia macha wiosłem
Będzie to piękny widok. A Ty mi tu Wilku nie marudź. Zrobię nam kanapki na drogę. 🙂
Widzę, że Ci się wilk zmienił w avatarze. Ładnie nawet.
Swej Basi rzekł Wilk w pełnej krasie.
Chwyć się mnie, ja wiosło zasię.
Niedorzeczny to gest.
Jednak tak to już jest,
kiedy basior trafi na Basię.
Basieńka i Wilk znad Bałtyku
na kajakach narobią krzyku,
Wiocha się cała zleci
matki, córki oraz dzieci.
Cały zlot przez rok będzie na ich języku.
Swej Basi rzekł Wilk w pełnej krasie.
Chwyć się mnie, ja wiosło zasię.
Niedorzeczny to gest.
Jednak tak to już jest,
kiedy basior trafi na Basię.
No, no, bardzo zgrabny limeryk...teraz na fali weny machnij o Kurylle równie celny i wygraną masz w kieszeni
A teraz, wracając do zlotu.
Aldona trza sprawdzić jak tam jest z wyposażeniem kuchni-sztucce, talerze, kubki itp. Czy mają kuchenkę mikrofalową, toster, czy w pokojach są lodówki, czy tylko w kuchni. Czy takie rzeczy jak srajta, płyn do naczyń, myjki itp są czy mamy przywieźć. Co z drewnem na ognisko.
Od której we środę możemy przyjechać.
I trzeba jakiś rezerwowy plan wymyślić na dzień spływu, gdyby pogoda nie dopisała.
Basia macha wiosłem
Będzie to piękny widok. A Ty mi tu Wilku nie marudź. Zrobię nam kanapki na drogę. 🙂
Widzę, że Ci się wilk zmienił w avatarze. Ładnie nawet.
Dobra przekupiłaś mnie tymi kanapkami
Z tego co wiem, niestety ekspresu do kawy nie ma... 😎
Z tego co wiem, niestety ekspresu do kawy nie ma
Ale wezmę spieniacz do mleka i zrobimy wyjątkowe latte 🙂
teraz na fali weny machnij o Kurylle równie celny i wygraną masz w kieszeni
Pewnej nocy Jan z Wrocławia
zapolować chciał na pawia
Zakradł się więc do ZOO.
Wlazł do klatki i co?
Lew. Paw był tylko na wabia.
jak tam jest z wyposażeniem kuchni
Dopytałam Pana Gospodarza: w kuchni jest wystarczająca ilośc talerzyków, kubków, sztućców i innych kuchennych rzeczy. Jest zwykła kuchenka i mikrofalowa. Toster, jeśli będzie potrzebny to pan nam przyniesie. W łazience znajdzie się również papier toaletowy 🙂 Zapomniałam tylko dopytać o te lodówki i drewno na ognisko - ale to jeszcze ustalę.
Drewno gdzieś widzalem i jak kojarze Pan mówił że nie będzie problemu
Ostatnio wkręciliśmy się z Agą w netfliksowego "Outlandera". Ciekawe czy jakbym potańczył wśród kręgów Węsior albo Odr, a następnie dotknął środkowego kamienia to też bym się przeniósł w czasie o 200 lat. Muszę spróbować koniecznie. Może być z tego świetna przygoda. 😉
Cała naprzód ku nowej przygodzie!
Taka gratka nie zdarza się co dzień
Niech piecuchy zostaną na brzegu
My odpocząć możemy i w biegu!
W książkowym oryginale do tego przeniesienia niezbędne jest też posiadanie jakiegoś szlachetnego kamienia.
A poza tym Outlander nie jest netfliksowy, tylko stacji Starz (poprzednie bardziej znane seriale tej stacji to Spartakus i Amerykańscy bogowie).
Ostatnio wkręciliśmy się z Agą w netfliksowego "Outlandera". Ciekawe czy jakbym potańczył wśród kręgów Węsior albo Odr, a następnie dotknął środkowego kamienia to też bym się przeniósł w czasie o 200 lat. Muszę spróbować koniecznie. Może być z tego świetna przygoda. 😉
Ja się przyłącze do tego tylko poproszę do czasów gdzie nie ma telefonu komórkowego lub już ostatecznie do czasu gdzie się z niego tylko dzwonilo i pisało sms
a następnie dotknął środkowego kamienia
Ja Ci zaraz podotykam! Nie wolno, święte porosty chcesz obskubać? Już widzę jak trzeba będzie Cię bardziej niż dzieci pilnować 😀
a następnie dotknął środkowego kamienia
Ja Ci zaraz podotykam! Nie wolno, święte porosty chcesz obskubać? Już widzę jak trzeba będzie Cię bardziej niż dzieci pilnować 😀
Jak nie wolno to zrobimy to szybciutko