A co do zlotu, to macie jakieś ciekawe pomysły na modyfikację programu?
Mi się program podoba . Nasza dwójka czyli ja i wilk na kajaki idziemy
Nasza dwójka czyli ja i wilk na kajaki idziemy
Super. To może weźmiemy kajak na 3 osoby - ja bym sobie wtedy poleżała i odpoczęła a Wy byście sobie pomachali wiosłem
Nasza dwójka czyli ja i wilk na kajaki idziemy
Super. To może weźmiemy kajak na 3 osoby - ja bym sobie wtedy poleżała i odpoczęła a Wy byście sobie pomachali wiosłem
![]()
Ta już widzę jak Basia macha wiosłem , wyjdzie na to że będę robił z motor w kajaku
Basia macha wiosłem
Będzie to piękny widok. A Ty mi tu Wilku nie marudź. Zrobię nam kanapki na drogę.
Widzę, że Ci się wilk zmienił w avatarze. Ładnie nawet.
Swej Basi rzekł Wilk w pełnej krasie.
Chwyć się mnie, ja wiosło zasię.
Niedorzeczny to gest.
Jednak tak to już jest,
kiedy basior trafi na Basię.
Basieńka i Wilk znad Bałtyku
na kajakach narobią krzyku,
Wiocha się cała zleci
matki, córki oraz dzieci.
Cały zlot przez rok będzie na ich języku.
Swej Basi rzekł Wilk w pełnej krasie.
Chwyć się mnie, ja wiosło zasię.
Niedorzeczny to gest.
Jednak tak to już jest,
kiedy basior trafi na Basię.
No, no, bardzo zgrabny limeryk...teraz na fali weny machnij o Kurylle równie celny i wygraną masz w kieszeni
A teraz, wracając do zlotu.
Aldona trza sprawdzić jak tam jest z wyposażeniem kuchni-sztucce, talerze, kubki itp. Czy mają kuchenkę mikrofalową, toster, czy w pokojach są lodówki, czy tylko w kuchni. Czy takie rzeczy jak srajta, płyn do naczyń, myjki itp są czy mamy przywieźć. Co z drewnem na ognisko.
Od której we środę możemy przyjechać.
I trzeba jakiś rezerwowy plan wymyślić na dzień spływu, gdyby pogoda nie dopisała.
Basia macha wiosłem
Będzie to piękny widok. A Ty mi tu Wilku nie marudź. Zrobię nam kanapki na drogę.
Widzę, że Ci się wilk zmienił w avatarze. Ładnie nawet.
Dobra przekupiłaś mnie tymi kanapkami
Z tego co wiem, niestety ekspresu do kawy nie ma...
Z tego co wiem, niestety ekspresu do kawy nie ma
Ale wezmę spieniacz do mleka i zrobimy wyjątkowe latte
teraz na fali weny machnij o Kurylle równie celny i wygraną masz w kieszeni
Pewnej nocy Jan z Wrocławia
zapolować chciał na pawia
Zakradł się więc do ZOO.
Wlazł do klatki i co?
Lew. Paw był tylko na wabia.
jak tam jest z wyposażeniem kuchni
Dopytałam Pana Gospodarza: w kuchni jest wystarczająca ilośc talerzyków, kubków, sztućców i innych kuchennych rzeczy. Jest zwykła kuchenka i mikrofalowa. Toster, jeśli będzie potrzebny to pan nam przyniesie. W łazience znajdzie się również papier toaletowy Zapomniałam tylko dopytać o te lodówki i drewno na ognisko - ale to jeszcze ustalę.
Drewno gdzieś widzalem i jak kojarze Pan mówił że nie będzie problemu
Ostatnio wkręciliśmy się z Agą w netfliksowego "Outlandera". Ciekawe czy jakbym potańczył wśród kręgów Węsior albo Odr, a następnie dotknął środkowego kamienia to też bym się przeniósł w czasie o 200 lat. Muszę spróbować koniecznie. Może być z tego świetna przygoda.
Cała naprzód ku nowej przygodzie!
Taka gratka nie zdarza się co dzień
Niech piecuchy zostaną na brzegu
My odpocząć możemy i w biegu!
W książkowym oryginale do tego przeniesienia niezbędne jest też posiadanie jakiegoś szlachetnego kamienia.
A poza tym Outlander nie jest netfliksowy, tylko stacji Starz (poprzednie bardziej znane seriale tej stacji to Spartakus i Amerykańscy bogowie).
Ostatnio wkręciliśmy się z Agą w netfliksowego "Outlandera". Ciekawe czy jakbym potańczył wśród kręgów Węsior albo Odr, a następnie dotknął środkowego kamienia to też bym się przeniósł w czasie o 200 lat. Muszę spróbować koniecznie. Może być z tego świetna przygoda.
Ja się przyłącze do tego tylko poproszę do czasów gdzie nie ma telefonu komórkowego lub już ostatecznie do czasu gdzie się z niego tylko dzwonilo i pisało sms
a następnie dotknął środkowego kamienia
Ja Ci zaraz podotykam! Nie wolno, święte porosty chcesz obskubać? Już widzę jak trzeba będzie Cię bardziej niż dzieci pilnować
a następnie dotknął środkowego kamienia
Ja Ci zaraz podotykam! Nie wolno, święte porosty chcesz obskubać? Już widzę jak trzeba będzie Cię bardziej niż dzieci pilnować
Jak nie wolno to zrobimy to szybciutko