Z opóźnieniem, ale szczerze dziękuję Wam wszystkim za zlot!
Dziękuję w imieniu swoim i Kaja, czy jak wolicie Wowaxa Juniora.
Młody był szczęśliwy i zauroczony Wami, zlotem, atrakcjami, wszystkim! Na bank jedziemy razem na kolejny!
Nie będę wyróżniał nikogo w swoich podziękowaniach, bo każde z Was swoją obecnością sprawiło, że zlot był wspaniały, a wspomnienia zostaną na długo! Od tego zlotu jednak, siedząc zimowym wieczorem przy kominku nie będę uśmiechał się tylko do swoich wspomnień, ale będę miał z kim powspominać te wszystkie chwile i Was!
Jeszcze raz: Aldono, Wilku, Basiu, Tereso, Andrzeju, Elu, Kustoszu, Milady, Maju, Nietajenku, Ago, Leno, Yvonne, Adamie, Dominiku - DZIĘKUJĘ!
PS;kolejność imion zgodna z chronologią pojawiania się na zlocie.
PS2 Czekam z niecierpliwością na obiecaną przez Aldonę relację!
Lenka jak każda baba zmienną jest, pamiętam jak kiedyś mówiła o Milady... Niewiele co prawda, ale zawsze. A teraz Aldona, Teresa;)
Prawda. Lenka zmienną jest, ale o Lusi mówi często 😃
Dla mnie zabawa z Lenką to jedno z najmilszych wspomnień! Wyściskają ją mocno ode mnie
😘😘😘
Wyściskam 😀
Dziękuję w imieniu swoim i Kaja, czy jak wolicie Wowaxa Juniora.
Młody był szczęśliwy i zauroczony Wami, zlotem, atrakcjami, wszystkim! Na bank jedziemy razem na kolejny!
Igor był niesamowicie ciekawy Twojego syna. Bardzo żałował, że nie mógł przyjechać. Moje dzieciaki uwielbiają zloty 😀 .
Ode mnie Lenkę też wyściskaj. 🙂
A Wowax młodszy niech się na gitarze uczy grać. Za 2 lata nauczy się chwytów barowych a Kustosz dalej ich umieć nie będzie. 🙂
Uwaga: córka zostawiła mi w spadku gitarę, więc poprzypominałam sobie chwyty w tym te, których nie umi Kustosz (patrz wyżej) i bez problemu wydałam czysty i piękny dźwięk. 🙂
Czekam z niecierpliwością na obiecaną przez Aldonę relację
Wydarli mi temat, potwory! 😀
Nie no, żarcik oczywiście, każdy niech napisze, będzie o wile przyjemniej.
Uwaga: córka zostawiła mi w spadku gitarę, więc poprzypominałam sobie chwyty w tym te, których nie umi Kustosz (patrz wyżej) i bez problemu wydałam czysty i piękny dźwięk.
Czyżby szykowała nam się czwarta gitarka na zloty?
Ode mnie Lenkę też wyściskaj.
Wyściskam 😘
Czyżby szykowała nam się czwarta gitarka na zloty
Nie sądzę.
Ale fajnie było sobie pobrzdąkać....niestety znam tylko rzewne i rozpaczliwe kawałki....więc muszę sobie coś w sieci nowego znaleźć.
Czyżby szykowała nam się czwarta gitarka na zloty
Nie sądzę.
Ale fajnie było sobie pobrzdąkać....niestety znam tylko rzewne i rozpaczliwe kawałki....więc muszę sobie coś w sieci nowego znaleźć.
Aldona, to następnego zlotu jeszcze dłuższa chwila, więc ogarniesz. Wierzę w Ciebie 😀
następnego zlotu
Eee.....nie dożyję przecież. 😀 Ale mogę nagrać swoją twórczość i odtworzycie przy ognisku, też będzie fajnie.
Eee.....nie dożyję przecież.
Środek lata, słoneczko świeci, cieplutko, milusio, a Ty takie czarnowidztwo 😜 .
Środek lata
Jadę się zamrozić na Spitsbergen 🙂 Przynajmniej cisza, spokój, kominek i maskotki w postaci niedźwiadków za oknem.
Jadę się zamrozić na Spitsbergen Przynajmniej cisza, spokój, kominek i maskotki w postaci niedźwiadków za oknem.
Jakieś dobre lody sobie kup, myślę że od razu poczujesz się jak na lodowcu.
Jakieś dobre lody sobie kup,
Pęknę jak będę tyle żreć. 🙂
Pęknę jak będę tyle żreć. 🙂
Lody to nie jedzenie.
W domu obiad smakuje najlepiej i jest najtańszy.
Zbigniew Nienacki "Raz w roku w Skiroławkach"
Lody to nie jedzenie
A niby co? 🙂
Wszystko jest jedzeniem.
Lody to nie jedzenie
A niby co? 🙂
Wszystko jest jedzeniem.
No jak to co? Przywilej serwowany nam przez lato.
Kustosz, ja sie pytam gdzie jest jakiś filmik z Fromborka? I nie mów mi, że nie masz czasu.... 😀
A pozostałe leniwce może by tak chociaż zdjęcia wysłali?