Konkurs okazał się trudny... (tak?)
Dostałem tylko cztery propozycje, za to, moim zdaniem, wszystkie propozycje są fajne.
Głosujemy do końca niedzieli 14 sierpnia. Wybieramy jedną propozycję.
Propozycja 1
Twtter is a day by day war
Konkurs okazał się trudny... (tak?)
Sam utrudniłeś.
Tym razem nie mam problemu z głosowaniem, bo podoba mi się tylko jedna propozycja.
Może by ktoś jeszcze zagłosował?
Równiez zagłosowałem tym razem
Choć przyznaje że nawiązania do danych tomów są dla mnie dalej zagadka 🙂
Nie wiem, czy jakbym sam przygotował jakieś dymki, to czy byłyby "zrozumiałe" 🙂
Choć przyznaje że nawiązania do danych tomów są dla mnie dalej zagadka
Ja bym powiedział, że są luźna 😁
Głosowanie już tylko do końca dnia. Gdyby ktoś jeszcze zagłosował bardzo by pomógł organizatorowi.
Gdyby ktoś jeszcze zagłosował bardzo by pomógł organizatorowi.
No i ktoś zagłosował, ale organizatorowi nie pomógł. To może ktoś jeszcze?
Widzę, że apele @kustosz odniosły skutek. Dziękuję bardzo.
Wyniki podam po południu, gdy wrócimy ze spaceru, bo znów ma być ulewa więc trzeba korzystać.
Bardzo ciekawe głosowanie swoją drogą.
Zupełnie inny ten sierpniowy konkurs. Mało propozycji ale IMO wszystkie bardzo ciekawe.
Ja osobiście głosowałem na propozycję 3.
Tym razem udało mi się, pierwszy raz, wygrać i ten konkurs. Dziękuję za głosy oddane na mój pomysł.
Na drugim miejscu znalazły się dwie prace 1 - Aldony i 3 Kustosza, a najniższe miejsce podium pozostało dla Nietajenki.
Gratki dla wszystkich, bo rzeczywiście powiązanie z zaproponowaną przeze mnie książką, było nieoczywiste.
Propozycję zdjęcia na konkurs wrześniowy wrzucę pewnie w tym tygodniu, jeszcze chwila czasu jest.
Ja głosowałam na jedynkę.
Brawo, Aldono! Twoja propozycja była świetna 🙂
Brawa dla Pawła za wygraną 🙂
Brawo, Aldono!
Dziękuję yvonne 🙂 i wszystkim, którzy oddali mi swój głos. Gratulacje dla Pawła i pozostałych uczestników, za super dymki.
A mój głos dostał dymek Nietaja i byłem zdumiony, że nie wygrywa. Gratuluję Paweł.
Mam takie pytanie - mam już zdjęcie, do tego muszę dopisać książkę. Ma być nieoczywista książka czy raczej łatwa? Bo łatwe powodują, że jest więcej propozycji (tak mi się wydaje).
Ma być nieoczywista książka czy raczej łatwa? Bo łatwe powodują, że jest więcej propozycji (tak mi się wydaje).
Proponowałbym wariant łatwiejszy. Daje szanse na wyższą frekwencję, a nie wyklucza przecież nieoczywistych propozycji.
Miało być łatwo więc będą "zagadki Fromborka".
Gdyby miało być trudno to pewnie bym wytypował Fantomasa 🙂
Na propozycje czekam do 3 września. Tym razem trochę wcześniej, bo druga połowa września to mój urlop i pewnie nie zawsze będę miał dostęp do netu, żeby ewentualnie ogarniać konkurs.
Miało być łatwo
No nie wiem.....
Ja też uważam, że wcale nie jest łatwo.
Ja też uważam, że wcale nie jest łatwo.
Zastanawiałem się nad Muzeum w E. ale stwierdziłem, że to będzie zbyt wąski temat 🙂