Przekonajcie proszę Agę
Aga jedź z nami! Zobaczysz jak będzie fajnie. Pomyśl....taka przygoda to tylko raz w życiu 😀
Polecam apkę i polecam stosować ją na szlaku.
Problem w tym, że tam nie ma zasięgu. Powinna już być w 5 ale telefon nie odpowiada.
Twtter is a day by day war
Powinna już być w 5 ale telefon nie odpowiada
Daj znać jak się odezwie. Apka pokazuje w tym miejscu strefę deszczowo- burzową. Teraz są takie dni, że trzeba wychodzić o 7.00 a schodzić o 13.00.
Cała naprzód ku nowej przygodzie!
Taka gratka nie zdarza się co dzień
Niech piecuchy zostaną na brzegu
My odpocząć możemy i w biegu!
Aga jedź z nami! Zobaczysz jak będzie fajnie. Pomyśl....taka przygoda to tylko raz w życiu
Nie!
Ja chcę strasznie! Przekonajcie proszę Agę.
😡 🤬 😡 🤬
😡 🤬 😡 🤬
Coś czuję, że Nietaj dzisiaj nie będzie jadł kolacji 😛
Musisz chyba popracować nad tekstami motywacyjnymi, bo jak dla mnie zabrzmiało to co najmniej dwuznacznie 😉 .
Teraz są takie dni, że trzeba wychodzić o 7.00 a schodzić o 13.00.
Wyszła o 6 ale nie wiem o której wystartowała z Palenicy. Dopiero teraz wyladownia doszły do tej strony Wysokich.
Poczytaj trochę jak wygląda sprawa realnego zagrożenia. Może Cię to trochę uspokoi. I nie dziw się, że ciągnie wilka do lasu. Wilk bez lasu zamieni się w pudelka, a tęgo na pewno nie chcesz:)
Wyszła o 6 ale nie wiem o której wystartowała z Palenicy. Dopiero teraz wyladownia doszły do tej strony Wysokich.
Słabo, że komórki zawodzą wtedy kiedy są najbardziej potrzebne. Będzie dobrze Pawle.
Już sirota cała przemoczona idzie do busika. 👍
Tam nie ma zasięgu, w wielu miejscach w Tatrach nie ma zasięgu, nawet bliżej.
Już w domu. 😀
bo jak dla mnie zabrzmiało to co najmniej dwuznacznie
Masz rację 🙂 Teraz to dopiero zauważyłam. Słabo wyszło.
cała przemoczona
Paweł, uściskaj Ankę. 🙂
A może coś związanego tematycznie, ale mniej ekstremalnego?
https://podroze.onet.pl/ciekawe/litwa-miejsca-gdzie-krecono-serial-czarnobyl/prbj9q1#slajd-10
A może coś związanego tematycznie, ale mniej ekstremalnego?
https://podroze.onet.pl/ciekawe/litwa-miejsca-gdzie-krecono-serial-czarnobyl/prbj9q1#slajd-10
O, to już lepsze...
, to już lepsze...
Eeee.... 🙂 ustaliliśmy że jedziemy do Czarnobyla i nie będziemy się ograniczać.
A ja Wam wdzianka na wyjazd znalazłam:
Może nie są idealne, ale zawsze coś 😎
A ja Wam wdzianka na wyjazd znalazłam:
Aż tak głupio nie musimy wyglądać 🙂
Jak Barbara się zgodzi to też chętnie bym się wybrał no chyba że będziemy wszyscy milczeć tak aby nie wiedziała że chce jechać
to też chętnie bym się wybrał
Bez Barbary?! No wiesz? Proszę mi namówić Basię na taka eskapadę.