A tu bardzo negatywna opinia, przerysowana, ale ciekawa:
https://twitter.com/Ryslaw/status/1679036569607364609?t=W_o0CP8tLUilGGS7-FQhGQ&s=19
@kustosz jeśli masz kompa z windowsem, to masz w nim wbudowaną aplikację "Narzędzie wycinanie" bardzo przydatna - można sobie wyciąć każdy obrazek z tego co masz na monitorze (wycinek zapisujesz jako .jpg) można też używać na nim różnych zakreślaczy, znaczników itp.
Czyli dupa. Nie będzie screenow do recenzji:(
Ale nagrywanie ekranu też u mnie nie działa. Chyba, że chodzi ci o coś innego.
Ale nagrywanie ekranu też u mnie nie działa. Chyba, że chodzi ci o coś innego.
Myślę, że Nieprzypadkowi chodzi o takie narzędzie z nożyczkami.
U mnie się to nazywa Snipping tool.
A u mnie nie działa print screen. Wczoraj zrobiła mi się aktualizacja i na tym filmie nie działa. Na innych tak.
A próbowałeś tych nożyczek, Kustoszu?
Ja zawsze używam tego narzędzia, jest bardzo wygodne.
Kustoszu na TT wysłałem Ci instrukcję
U mnie to wszystko nie działa. Screenuje mi czarny ekran. Do wczoraj było dobrze, po tej aktualizacji nie działa. Ale na "Dziewczynach z Dubaju" działa. Nie wiem o co kaman.
Recenzja z naekranie. Jakby wszystko w niej odwrócić o 180 stopni, to nawet mogłabym sie pod nią podpisać:)
Napisane, jakby ich głównym sponsorem był Netflix 🙂
I jeszcze jedna recenzja, krytyczna, ale z zupełnie innej strony 🙂
Napisane, jakby ich głównym sponsorem był Netflix
no chyba...
"Wersja, która powstała w 1971 roku ze Stanisławem Mikulskim, dość kiepsko się zestarzała. Trudno się do niej wraca po latach." 😱
Twtter is a day by day war
Zgrabny tekst.
A jakie byś chciał zdjęcia? Będę chyba mógł zrobić jakieś zrzuty ekranu, ale najwcześniej jutro, bo dzisiaj wieczorem słucham radia.
Dzięki Hebius. Nie wiem, muszę wybrać jakieś zdjęcia, ale może dam po prostu screeny ze zwiastunów.
Dobre podsumowanie, Kustoszu.
Tak sobie czytam co ludzie piszą i widzę, że jestem bardzo wyrozumiałym recenzentem. Panel dyskusyjny w Poznaniu, z autorem scenariusza, miał tytuł: "Jak adaptować żeby nie zostać zlinczowanym?" No to się nie udało.