Bilety FanTicket to prawdopodobnie najpiękniejsza pamiątka z koncertu ulubionego artysty. Druk wysokiej jakości i niepowatarzalny projekt powoduje, że FanTicket jest idealnym pomysłem na prezent! Zaprojektowane w kolorze FanTickets są drukowane na niepowtarzalnym blankiecie i reprezentują prawdopodobnie najlepsza alternatywę w stosunku do zwyczajnych biletów.
To ciekawe, bo przecież nie można tych biletów odstępować 🙂
Twtter is a day by day war
To ciekawe, bo przecież nie można tych biletów odstępować
Ale możesz komuś taki bilet kupić, nie mówiąc mu o tym wcześniej 😎
Bilety FanTicket to prawdopodobnie najpiękniejsza pamiątka z koncertu ulubionego artysty. Druk wysokiej jakości i niepowatarzalny projekt powoduje, że FanTicket jest idealnym pomysłem na prezent! Zaprojektowane w kolorze FanTickets są drukowane na niepowtarzalnym blankiecie i reprezentują prawdopodobnie najlepsza alternatywę w stosunku do zwyczajnych biletów.
O i od razu wiadomo skąd ta cena za bilet. Druk, papier, projekt- to musi kosztować 🤣 .
Bilety FanTicket to prawdopodobnie najpiękniejsza pamiątka
Faktycznie kiedyś przechowywałam wszelkie bilety zarówno z koncertów jak i z piłki kopanej. Ale przeszło mi i wywalam mniej więcej raz do roku wszystkie tego typu rzeczy.
Tadam!
Właśnie wyjąłem ze skrzynki!
To teraz do sejfu i strzeż jak jak oka w głowie.
To teraz do sejfu
Nie do sejfu tylko niech oddaje 🙂
Nie do sejfu tylko niech oddaje
Co oddaje? Jakie oddaje? Moje! Pamiątka! 😉
To już za 11 miesięcy i 4 dni:)
Moje!
Chyba "mój" - jeden!
I nie marudź tylko oddawaj.
I nie marudź tylko oddawaj.
Nie dam i już! 😛
Nie dam i już!
I ty się teraz nie boisz na zlot przyjechać?
Dał! Ja już mam. Tylko żebym nie zgubił w tym złotowym bałaganie.
HE HE, EXTRA! Oby było gorąco! Jakby ktoś chciał bilety na koncert w Tallinie na 20. lipca to mogę tanio odstąpić.
Oby było gorąco!
Kurde, w prognozie widzę deszcz. Mam nadzieję, że przed wieczorem.
Oby było gorąco!
Kurde, w prognozie widzę deszcz. Mam nadzieję, że przed wieczorem.
Dreszcz, @Kustoszu, dreszcz emocji 😛
@seth_22
Z deszczem trochę w prognozie się poprawiło. Ale chłodno. Tylko 14 st C ma być o 20.00? A ten GIF to autorstwa PawlaK, zapomniałem dodać.
Ale chłodno. Tylko 14 st C ma być o 20.00?
Ty się ciesz, miałem okazję być na koncercie na Narodowym przy 30 stopniach, ludzie mdleli. Tam nie ma żadnego przepływu powietrza.
Twtter is a day by day war