Tylko jeden wypadnie
Tylko jeden wypadnie
Ale po co ma wypadać kolejny dzień? Zwycięzca poda Ci październikowy temat na priv i możesz go od razu ogłosić. W niczym to nie blokuje zgadywanek.
Tylko jeden wypadnie
Ale po co ma wypadać kolejny dzień? Zwycięzca poda Ci październikowy temat na priv i możesz go od razu ogłosić. W niczym to nie blokuje zgadywanek.
Można i tak ☺
To kiedy zgadujemy? Bo się w Waszych dyskusjach pogubiłam.
Głosowanie zakończone! Oto wyniki II Tury Konkursu fotograficznego "Najładniejsze zdjęcie miesiąca"- wrzesień 2019
I miejsce- Zdjęcie nr 3- Na drugą stronę- 4 głosy
II miejsce- ex aequo-
Zdjęcie nr 5- Po drugiej stronie świata oraz Zdjęcie nr 6- Should I Stay or Should I Go- po 2 głosy
III miejsce- ex aequo-
Zdjęcie nr 1- Nie idź w stronę światła, Zdjęcie nr 4 oraz Zdjęcie nr 7- po 1 głosie
II miejsce- ex aequo-
Zdjęcie nr 5- Po drugiej stronie świata oraz Zdjęcie nr 6- Should I Stay or Should I Go- po 2 głosy
III miejsce- ex aequo-
Zdjęcie nr 1- Nie idź w stronę światła, Zdjęcie nr 4 oraz Zdjęcie nr 7- po 1 głosie
Aga, jak na drugim miejscu są dwa zdjęcia, to trzeciego miejsca nie ma, tylko czwarte, bo nie można być trzecim, jeśli przed tobą jest troje innych zawodników
Aga, jak na drugim miejscu są dwa zdjęcia, to trzeciego miejsca nie ma, tylko czwarte, bo nie można być trzecim, jeśli przed tobą jest troje innych zawodników
No jak nie może być trzeciego jak jest 😜
No jak nie może być trzeciego jak jest
To przeczytaj jeszcze raz uważnie:
nie można być trzecim, jeśli przed tobą jest troje innych zawodników
AGA: Przeczytałam BAAARDZO uważnie i nadal uważam, że trzecie miejsce jest i już.*
*PS: Jak wpisujesz się Aga w moich postach, to zaznaczaj to w jakiś widoczny sposób, bo inaczej traci to sens.
Ale można być na trzecim miejscu, bo w regulaminie nie ma zapisu, że na jednym miejscu może być tylko jedna osoba.
Ale można być na trzecim miejscu
Nie, to nielogiczne, nie można być ani na trzecim miejscu, ani trzecim jak ma się przed sobą trzy lub więcej osób. Ale w sumie to bez znaczenia.
Nie, to nielogiczne, nie można być ani na trzecim miejscu, ani trzecim jak ma się przed sobą trzy lub więcej osób. Ale w sumie to bez znaczenia.
To zależy od metryki. Bardziej pedagogiczne jest podejście Agi. Twoje jest bardziej "sportowe", gdzie rozdaje się medale.
Twtter is a day by day war
AGA: Przeczytałam BAAARDZO uważnie i nadal uważam, że trzecie miejsce jest i już.*
*PS: Jak wpisujesz się Aga w moich postach, to zaznaczaj to w jakiś widoczny sposób, bo inaczej traci to sens.
Przepraszam Wowaxie, nie miałam zamiaru grzebać w Twoim poście. Widocznie z pośpiechu zamiast "cytat" wcisnęłam "edytuj". Z Młodą do lekarza gnałam...
Jak by nie liczyć, to zwycięzcę mamy jednego.
A co ze zgadywankami? Nikt nie typuję autorów zdjęć? Ja bym chętnie się pobawiła, ale z przyczyn oczywistych zgadywać nie mogę.
A co ze zgadywankami? Nikt nie typuję autorów zdjęć?
Ja znam autorów dwóch zdjęć, więc swoje typy wysyłam Ci na priv.
Ja wysłałam też na priv swoje pomysły 🙂
Mam podejrzenie tylko co do autorstwa ostatniego zdjęcia - # 7 - Kustosz? (dlatego żadnych pw nie wysyłam).
Swoją drogą byłoby wygodniej, gdyby fotki konkursowe znajdowały się w pierwszym poście tematu konkursowego.
Mam podejrzenie
Ja nie mam żadnych, tak sobie strzeliłam 🙂
Aga, no i co z tym typowaniem?
Aga, no i co z tym typowaniem
Poczekajmy na spokojnie na Agę.
A gdzie w ogóle jest Aga?
W domu obiad smakuje najlepiej i jest najtańszy.
Zbigniew Nienacki "Raz w roku w Skiroławkach"