I tura konkursowa zakończona. Ogłaszam zatem turę II.
Blok tematyczny zaproponowany przez Aldonę (zwycięzcę tury I) na wrzesień to: "Po drugiej stronie".
Zasady ogólne można znaleźć TU
Zdjęcia przesyłamy do 25 września.
Blok tematyczny zaproponowany przez Aldonę (zwycięzcę tury I) na wrzesień to: "Po drugiej stronie".
Fajny temat. Od razu nasuwa mi się jedno oczywiste skojarzenie, chyba zbyt oczywiste jak na zdjęcie konkursowe.
A co z tytułami prac? Nadajemy tytuły czy nie?
A co z tytułami prac? Nadajemy tytuły czy nie?
Dodałam punkt do zasad. Kto chce ten nadaje, kto nie chce ten nie.
Hej, hej! Robicie foty? Biegacie z aparatami? Sąsiedzi już zaczęli na Was dziwnie patrzeć?
Robicie foty?
Robiliśmy w sobotę. Wszyscy mamy takie samo ujęcie:)
W sumie będzie nudno w konkursie 🙂 Liczyłam na Waszą większą wyobraźnię. Endy - obiecałeś, że wyślesz zdjęcie i zajmiesz miejsce pierwsze. 🙂
W sumie będzie nudno w konkursie Liczyłam na Waszą większą wyobraźnię. Endy - obiecałeś, że wyślesz zdjęcie i zajmiesz miejsce pierwsze.
Kto wie, co przyślą. Czekajmy cierpliwie.
Czekajmy cierpliwie
Cierpliwośc to cecha, która jest mi czasami ... obca 🙂
Ja ma dwie koncepcje i nie wiem, która lepsza...
W domu obiad smakuje najlepiej i jest najtańszy.
Zbigniew Nienacki "Raz w roku w Skiroławkach"
Endy - obiecałeś, że wyślesz zdjęcie i zajmiesz miejsce pierwsze.
Endy ma jedno zdjęcie, które mu pasuje do każdego tematu, więc nie wiem, kiedy je zużyje 😉
Przypominam, że musi je zużyć w miesiącu, w którym je wykonał.;)
W domu obiad smakuje najlepiej i jest najtańszy.
Zbigniew Nienacki "Raz w roku w Skiroławkach"
Ja ma dwie koncepcje i nie wiem, która lepsza...
Ja też mam dwie koncepcje, ale z realizacją gorzej, więc nie wiem co z tego wyjdzie.
Przypominam, że musi je zużyć w miesiącu, w którym je wykonał.;)
To też jest do ominięcia, może to cykać co miesiąc od nowa 😀 ,
ale prosił żeby przekazać, że "jest w złej formie i brak mu energii na cokolwiek; ostatkiem sił pozdrawia wszystkich".
jest w złej formie i brak mu energii na cokolwiek; ostatkiem sił pozdrawia wszystkich
Ojoj, to nie dobrze. Pozdrawiam również i czekam jednak na zdjęcie konkursowe. To może kawę jakąś (z prądem ostatecznie) 😉
To może kawę jakąś (z prądem ostatecznie)
Tego nie odmówi, ale obawiam się, że trzeba go będzie jeszcze mocniej zmotywować 😉
Rozumiem, że zdjęcia nadal do Ciebie wysyłamy?
Rozumiem, że zdjęcia nadal do Ciebie wysyłamy?
Nic się w tej kwestii nie zmieniło. Zdjęcia wysyłamy do mnie na maila do 25 września.
do 25 września
Muszę więc iść w teren w końcu.
Muszę więc iść w teren w końcu.
Możesz cykać w pomieszczeniu, bo nie wiem jak u Ciebie, ale u mnie drugi dzień pada.
ale u mnie drugi dzień pada.
U mnie pada co dwie godziny.
A własnie! Kalosze! Musze zakupić. Wezmę te w stokrotki.
Wezmę te w stokrotki.
Dobry wybór 😉