A od czego te drewniane spinacze? Normalnie masz gdzieś te wszystkie kartki poprzypinane?
Proszę bardzo.
No i wielka szkoda, że nie przysłałaś.
A od czego te drewniane spinacze? Normalnie masz gdzieś te wszystkie kartki poprzypinane?
To są takie małe spinacze, można je sobie kupić w sklepach typu wszystko po 2 zł. Służą do przypinania zdjęć do specjalnych tablic ze sznurkami.
Pocztówek to mam całe pudło. Zawsze kupuję sobie na pamiątkę pocztówkę z miejsca, w którym jestem i uzbierała mi się całkiem pokaźna kolekcja. Dlatego też nigdzie ich nie przypinam, musiałabym nimi wytapetować ścianę.;)
No i wielka szkoda, że nie przysłałaś.
Było przypomnieć.:)
W domu obiad smakuje najlepiej i jest najtańszy.
Zbigniew Nienacki "Raz w roku w Skiroławkach"
Całkiem sporo głosujących w tym miesiącu. Cieszy mnie, że nadal Was ten konkurs bawi.
Oto wyniki głosowania w tej turze.
8 głosów i tytuł "Najładniejszego zdjęcia lutego 2022" zdobyło Zdjęcie 4- Czeko, czeko, czekolada- autor PawelK
6 głosów otrzymało Zdjęcie 3- Podróżować, podróżować jest bosko...- autor Aldona
4 głosy dostało Zdjęcie 2- Jeszcze ciepłe, a w całym domu unosi się cudowny zapach świeżego pieczywa- autor Aga (dziękuję wszystkim, którzy głosowali na moją fotkę :))
3 głosy otrzymało Zdjęcie 5- Oprócz błękitnego nieba, nic mi dzisiaj nie potrzeba- autor Kustosz
2 głosy zdobyło Zdjęcie 1- Cmentarz też może być ładny i cieszyć oko- autor Nietajenko
Serdeczne gratulacje Pawle, Twoje zdjęcie było rzeczywiście najładniejsze. Czekamy zatem na temat do fotek na marzec. Toć to będzie prawie wiosna 🙂
Dziękuję wszystkim autorom zdjęć oraz głosującym za to, że nadal chcecie się bawić w naszym konkursie fotograficznym.
erdeczne gratulacje Pawle, Twoje zdjęcie było rzeczywiście najładniejsze.
Dziękuję.Tak prawdę mówiąc, najbardziej cieszy mnie słońce, ale teraz trudno było o dobre zdjęcie, więc pomyślałem o bardziej przyziemnych rzeczach 🙂
Nad tematem jeszcze pomyślę.
Twtter is a day by day war
Ja również dziękuję za głosy. Zdjęcia ciekawie zinterpretowały co kto lubi 🙂 Nietaj.....aż nie wiem co powiedzieć 😀
Ja głosowałam na czekoladę i bułki - chyba byłam głodna jak dokonywałam wyborów.
To teraz czas na ohydę.
Ja głosowałam na czekoladę i błękitne niebo, bo wszystko to mi też sprawia przyjemność 🙂
Pod względem artystycznym "Czekolada" była kilka długości przed resztą. Zasłużona wygrana.
Pawle, poproszę o temat do fotek na marzec. No chyba, że podałeś, a ja przegapiłam.
Pawle, poproszę o temat do fotek na marzec. No chyba, że podałeś, a ja przegapiłam.
"Make peace not war"
Twtter is a day by day war
"Make peace not war"
Łatwo nie będzie.