Głosowanie na "Najładniejsze zdjęcie grudnia 2020" nadal trwa, ja ogłaszam kolejną XVIII już turę konkursu fotograficznego.
W listopadzie nie udało nam się wyłonić jednego zwycięskiego zdjęcia i mieliśmy remis (Kustosz- Aga). Kustosz wspaniałomyślnie zrezygnował z przywileju zaproponowania bloku tematycznego do zdjęć na styczeń 2021 roku i takim to oto sposobem temat wybrałam ja. W tym miesiącu będziemy polować na "Stare drzewo", bardzo jestem ciekawa co z tego wyjdzie.
Zasady ogólne konkursu można znaleźć TU
Zdjęcia przesyłamy do mnie na maila do 31 stycznia 2021 roku.
Nadesłane zdjęcia konkursowe będę umieszczała w pierwszym poście tematu (czyli tu), tak żeby nie trzeba było ich szukać.
Zdjęcia dotarły, czas poddać je pod głosowanie. Mamy pięć prac, głosujemy zetem na dwa zdjęcia i mamy na to pięć dni. Zapraszam serdecznie.
Zdjęcie nr 1- Stare drzewo zimę uczuć przetrwa
W tym miesiącu wyjątkowo nie zrobiłam zdjęcia na ostatnią chwilę, ale jeszcze się zastanowię czy nie ustrzelę czegoś lepszego.;)
W domu obiad smakuje najlepiej i jest najtańszy.
Zbigniew Nienacki "Raz w roku w Skiroławkach"
W tym miesiącu wyjątkowo nie zrobiłam zdjęcia na ostatnią chwilę, ale jeszcze się zastanowię czy nie ustrzelę czegoś lepszego.;)
W tym miesiącu mam identycznie, też już mam fotkę, ale zobaczymy, może coś jeszcze znajdę ciekawszego.
Pamiętacie, że fotki należy przesyłać do mnie do 31 stycznia?
No to ja się tradycyjnie przypominam. Fotki gotowe? Przysyłajcie je zatem do mnie.
A mogę wysłać to co mam a jeśli trafi się coś lepszego to podmienić?
A mogę wysłać to co mam a jeśli trafi się coś lepszego to podmienić?
Tak oczywiście, ale ewentualna podmianka tylko w terminie wyznaczonym na przesyłanie fotek.
Fotki są, zapraszam do oddania głosu.
Ale mam w tym miesiącu łatwy wybór. Dwa zdjęcia mega mi się podobają.
Dobrze kojarzę, że skoro 5 zdjęć to 2 głosy?
Twtter is a day by day war
I chyba ja proponuję lutowy temat, tak?
To będzie zasobny, może więcej osób się skusi: "Starocie".
Twtter is a day by day war
Dobrze kojarzę, że skoro 5 zdjęć to 2 głosy?
Tak, bardzo dobrze kojarzysz.
Zdjęcia dotarły, czas poddać je pod głosowanie. Mamy pięć prac, głosujemy zetem na dwa zdjęcia i mamy na to pięć dni. Zapraszam serdecznie.
Całkiem sporo głosujących.;)
Całkiem sporo głosujących.;)
Prawda, ale mógłby ktoś jeszcze zagłosować.
Głosowanie zakończone, ale niestety nie udało się nam wyłonić zwycięzcy. Wiem, że nie wszyscy z Was są entuzjastami dogrywek, ale w obecnej sytuacji, nie widzę innego rozwiązania. Trzy zdjęcia (nr 2, 4, 5) dostały po 5 głosów, Zdjęcie nr 1- 4 głosy, a Zdjęcie nr 3- 1 głos.
Ogłaszam zatem szybką dogrywkę. Trzy zdjęcia, dwa dni na głosowanie, oddajemy po jednym głosie. Zapraszam do oddania głosu.