Grudniowa tura zakończona (serdeczne gratulacje dla zwycięzców- PawelK i Milady), oficjalnie ogłaszam zatem turę VI konkursu fotograficznego.
Blok tematyczny zaproponowany przez PawlaK na styczeń 2020 to: "A gdyby tak sobie przypomnieć raz na jakiś czas," można dawać podtytuły.
Przypominam, że od stycznia nastąpiły zmiany w zasadach ogólnych konkursu. Zasady ogólne konkursu można znaleźć TU
Zdjęcia przesyłamy do 31 stycznia 2020.
Nadesłane zdjęcia konkursowe będę umieszczała w pierwszym poście tematu (czyli tu), tak żeby nie trzeba było ich szukać.
Czas najwyższy na głosowanie. W tym miesiącu niestety tylko 4 propozycje. No, ale może głosujących będzie ciut więcej...
Przypominam, że głosowanie trwa 5 dni.
Zdjęcie nr 1- Korzenie
A jak idzie pstrykanie fotek? Macie już pomysł? A może gotowe zdjęcie?
Ja sobie po 13 latach przypomnę, jak wygląda cesarskie cięcie 😉
Ale nie będę się wygłupiać i robić zdjęć 😀
Ja sobie po 13 latach przypomnę, jak wygląda cesarskie cięcie 😉
Ale nie będę się wygłupiać i robić zdjęć 😀
No efekt końcowy przecież możesz, tylko autorstwa zdjęcia nie ukryjesz.
Hej, hej. Cisza tu jakaś totalna. Jak tam Wasze zdjęcia?
Jak tam Wasze zdjęcia
O rany.....zapomniałam 🙁
Jak tam Wasze zdjęcia
O rany.....zapomniałam 🙁
Obawiam się, że jak wszyscy 🙄 .
Dobrze więc, że przypomniałaś i jeszcze jest trochę czasu. 🙂
Ja już wysłałem 😀
Ja właśnie przypominam sobie raz na jakiś czas o konkursie ale nic z tego nie wynika:)
Pstrykajcie, wysyłajcie 😜
Pstrykajcie,
Niby łatwy temat ale jakoś wszystko co mam, to średnio pasuje.
Pamiętacie, że zdjęcia przesyłamy tylko do jutra?
Milady, czekamy na blok tematyczny do zdjęć na luty.
Aga, a gdzie zdjęcia styczniowe?
Aga, a gdzie zdjęcia styczniowe?
No jak to gdzie, w pierwszym poscie przecież.
No faktycznie 🙂
Melduję, że głos oddany 💪
Uwaga, pomyliłam tytuły zdjęć nr 2 i nr 3. Błędnie wpisałam zarówno przy zdjęciach jaki i w ankiecie, więc mam nadzieję, że nie miało to wpływu na oddane głosy, gdyż jak mniemam, głosowaliście na obraz, a nie na tytuł. Poprawiam zatem i przepraszam za pomyłkę.
Okazuje się, że nie da się poprawić ankiety. Zostawiam więc tak jak było, żeby nie motać. Dopisałam jedynie poprawne tytuły w nawiasach . Głosujcie sugerując się numerem zdjecia, a nie tytułem.
W sumie nawet pasowały te pomylone tytuły...tyle, że zdjęcie nr 3 wg mnie sporo traci teraz - pod swoim własnym tytułem...nie wiem czy to nie wpłynęło na głosy...
No bardzo mi przykro, nie wiem jak to się stało...