Ciekawi mnie gdzie zostało zrobione zdjęcie z poRUCHszonym tłumem.
To protest przeciwko lex-TVN przed olsztyńskim ratuszem. Dodam, że nie byłem tam gapiem.
Cała naprzód ku nowej przygodzie!
Taka gratka nie zdarza się co dzień
Niech piecuchy zostaną na brzegu
My odpocząć możemy i w biegu!
Gratulacje dla Aldony i wszystkich uczestników! Tym większe, że ja przegapiłam termin, bo liczyłam, że uda mi się zrobić zdjęcie według pierwszego pomysłu. Ale się nie zebrałam 😉 Kliknęłam w ostatnich dniach zastępcze, którego... nie wysłałam. Masakra.
Z pozytywów - zdjęcie było słabe i tak by nie miało szans, chociaż sama scena mnie rozbawiła na żywo.
Z pozytywów - zdjęcie było słabe i tak by nie miało szans, chociaż sama scena mnie rozbawiła na żywo.
To może zamieścisz to zdjęcie już poza konkursem?
Aldona gratuluję. Ja głosowałam na zdjęcia numer 4 i 5. Tak mi się właśnie zdawało, że to ręka Martyny.:)
W domu obiad smakuje najlepiej i jest najtańszy.
Zbigniew Nienacki "Raz w roku w Skiroławkach"
Proszę bardzo!
Tytuł: A jednak się porusza?
no i bardzo szkoda, że nie zgłosiłaś tej fotki do konkursu
Aldona, gratuluję drugiej wygranej pod rząd. Maruto, trza było zgłosić tę fotę do konkursu. Nie wiem czy bym zagłosował ale byłaby w gronie trzech, moim zdaniem, najciekawszych prac w tej edycji.
Swoją fotkę strzeliłem w ostatniej chwili, pędząc autostradą do domu by zdążyć wysłać ją przed północą do Agi🙂
Tym razem to na serio była czysta skleroza, tzn. zapomniałam, jaki jest dzień i że koniec terminu. A nie wysłałam wcześniej, bo miałam nadzieję na fotkę według planu nr 1. Tę zastępczą zrobiłam zresztą wracając z Waszej uroczystości 😊 .
Aldona, gratuluję drugiej wygranej pod rząd
Dziękuję. 🙂
Tym razem to na serio była czysta skleroza
Ja Ci dam zwalać na sklerozę 🙂 Następnym razem Ci solidnie przypomnę.
Maruto, trza było zgłosić tę fotę do konkursu.
Trzeba było.
Byłam przekonana, że ktoś zrobi w tej edycji zdjęcie kiosku ruchu ale jednak nikt się nie skusił.
Byłam przekonana, że ktoś zrobi w tej edycji zdjęcie kiosku ruchu ale jednak nikt się nie skusił
Bo Ruchu już nie ma.
Twtter is a day by day war
Byłam przekonana, że ktoś zrobi w tej edycji zdjęcie kiosku ruchu ale jednak nikt się nie skusił.
Miałem takie właśnie zrobić i nawet wziąłem z sobą aparat. Poszedłem ostatniego dnia sierpnia do saloniku RUCH-u, kupiłem nowy numer Książek... i sobie przypomniałem o zdjęciu, jak już byłem w połowie drogi do domu. A że lekko mżyło, to już nie chciało mi się wracać.
W Łodzi nadal są.
W Warszawie też. Jest nawet opcja dostawy "Paczka w RUCHu", z której czasem korzystam.
Temat do zdjęć na październik - "babie lato".
Ależ miałam dziś świetny obiekt do sfotografowania w tym temacie. Niestety, dopiero teraz przeczytałam jaki jest temat.:(
Ależ miałam dziś świetny obiekt do sfotografowania w tym temacie. Niestety, dopiero teraz przeczytałam jaki jest temat.:(
Po "niestety" pomyślałem, że napiszesz "ale jeszcze jest wrzesień".
Twtter is a day by day war
Po "niestety" pomyślałem, że napiszesz "ale jeszcze jest wrzesień".
Też o tym pomyślałam, ale jak już wysłałam posta.