Temat na październik już jest, ogłaszam zatem XV turę konkursu fotograficznego.
Milady (zwycięzca tury sierpniowej) zaproponowała, aby w tym miesiącu blokiem tematycznym do zdjęć były "zwierzęta".
Przypominam, że od czerwca nastąpiły zmiany w zasadach ogólnych konkursu. Zasady ogólne konkursu można znaleźć TU
Zdjęcia przesyłamy do 31 października 2020.
Nadesłane zdjęcia konkursowe będę umieszczała w pierwszym poście tematu (czyli tu), tak żeby nie trzeba było ich szukać.
Zdjęcia nadesłane, czas je zamieścić. Oczywiście zapraszam wszystkich do oddania swojego głosu. W tej turze mamy 6 prac, oddajemy zatem 2 głosy. Głosowanie, jak zwykle trwa 5 dni.
Zdjęcie 1- Myślicie że to was kręcą, frajerzy?
Czy w szale układania piosenek nie zapomnieliście o cykaniu fotek do konkursu? Macie na to jeszcze 11 dni.
w szale układania piosenek
Szczerze mówiąc miałam owiniętą szyję chustą a nie szalem podczas tworzenia arcydzieła, ale najważniejsze, że wysłane. Doszło?
Ja mam jakieś dwa zdjęcia, ale cały czas liczę, że trafi się coś lepszego.:)
W domu obiad smakuje najlepiej i jest najtańszy.
Zbigniew Nienacki "Raz w roku w Skiroławkach"
I jak fotki? Gotowe? Pamiętajcie, że trzeba je jeszcze do mnie przesłać 😉 .
Gotowe?
Wysłałam?
Gotowe?
Wysłałam?
Ja nie mogę jednoznacznie potwierdzić lub zaprzeczyć, że dostałam lub ewentualnie nie, to co Ty wysłałaś, a może nie.
Aga, cierpliwości.Ja już mam, ale wiesz, że wysyłam ostatniego dnia przed północą;)
Dziś ostatni dzień na nadesłanie zdjęcia!
Zdjęcia już są, zapraszam do głosowania.
To chyba ja wrzucam temat na listopad. Tak? To proponuję "Światło i..."
Twtter is a day by day war
Bardzo fajne, pozytywne zdjęcia są w tej turze. Jednak zwierzęta to przyjemny temat.:)
To ja wrzucę poza konkursem zdjęcie, które chciałam wysłać, ale jednak nie wysłałam.
Dlaczego poza konkursem?
To ja wrzucę poza konkursem zdjęcie, które chciałam wysłać, ale jednak nie wysłałam.
Dlaczego poza konkursem?
Jakoś nie miałam śmiałości wysłać.
Pamiętam, że jak ostatnio wysłałam zdjęcie na konkurs foto, to nie dostałam ani jednego głosu 🙂
Pamiętam, że jak ostatnio wysłałam zdjęcie na konkurs foto, to nie dostałam ani jednego głosu
Yvonne, ja nie dostałam żadnego głosu w pierwszej turze konkursu, który sama organizuję, czyli "Muzykalny samochodzik". A w drugiej turze zajęłam drugie miejsce. Raz nie znaczy zawsze. To nie gra o złote kalesony i gdyby każdy obawiał się porażki to nie byłoby konkursów.
Pamiętam, że jak ostatnio wysłałam zdjęcie na konkurs foto, to nie dostałam ani jednego głosu
Yvonne, ja nie dostałam żadnego głosu w pierwszej turze konkursu, który sama organizuję, czyli "Muzykalny samochodzik". A w drugiej turze zajęłam drugie miejsce. Raz nie znaczy zawsze. To nie gra o złote kalesony i gdyby każdy obawiał się porażki to nie byłoby konkursów.
Ale ja się szybko zniechęcam niestety 🙂
amiętam, że jak ostatnio wysłałam zdjęcie na konkurs foto, to nie dostałam ani jednego głosu
Wielkie mi halo. Wielokrotnie tak miałem, a nadal się uśmiecham.
Cała naprzód ku nowej przygodzie!
Taka gratka nie zdarza się co dzień
Niech piecuchy zostaną na brzegu
My odpocząć możemy i w biegu!
No cóż moje fotki szału nie robią, a mimo tego jakoś dalej je wystawiam i nie zawieszam konkursu, bo najważniejsza jest zabawa 😄
Może niepotrzebnie wrzuciłam to zdjęcie.
Miało być tylko dodatkiem, a wyszło, że nie umiem się bawić 🙂
W każdym razie głosy oddałam.