Gratuluje Kustoszu. Bardzo przyjemne jesienne barwy chyba przesądziły o sukcesie.
Zdziwiona jestem natomiast tym, że zdjęcie numer 4 nie dostało żadnego głosu. Byłam pewna, że to mocny kandydat do wygranej.
W domu obiad smakuje najlepiej i jest najtańszy.
Zbigniew Nienacki "Raz w roku w Skiroławkach"
Wielkie gratulacje dla Kustosza! Twoje zdjęcie wygrało ze znaczącą przewagą głosów.
A ja gratuluję temu komu gratulacje się należą, czyli zwycięzcy. To był i mój typ na wygraną, choć klimat zdjęcia zupełnie nie pasuje mi do Kustosza. Tym większe gratulacje. Proste jest piękne! Brawo Kustoszu.
Dziękuję:) Zdjęcie rzeczywiście trochę zbyt oczywiste jak na mój gust, ale nic lepszego nie wymyśliłem. A klimat zdjęcia to uchwycenie chwili, bo ten sam kadr z innym światłem i niebem nie wygląda już tak malowniczo.
Kustoszowi udało się poprawnie wytypować tylko autora zdjęcia nr 2
Słabo. Ale zmylił mnie skład uczestników w tej turze. Nie przewidziałem Maruty i Pawła, w miejsce Teresy i Hebiusa.
Czekamy na propozycję bloku tematycznego na listopad.
Temat na listopad? Paweł się ucieszy:) Temat dowolny czyli po prostu wasze najładniejsze zdjęcie listopada. Ale jest jeden warunek. Zdjęcie musi mieć tytuł.
Temat na listopad? Paweł się ucieszy:) Temat dowolny czyli po prostu wasze najładniejsze zdjęcie listopada. Ale jest jeden warunek. Zdjęcie musi mieć tytuł.
A to nie wiem. Mi generalnie żadne zdjęcie nie podpasowało, moim zdaniem wszystkie są przeciętne. Wydaje mi się, że temat był mocno trudny żeby zrobić zdjęcie z efektem wow na żądanie.
Zastanawiałem się czy nie warto by było wprowadzić pewnego utrudnienia dla wymyślających temat - mianowicie powinien to być albo tytuł książki/filmu/piosenki albo cytat z książki/filmu/piosenki.
Twtter is a day by day war
Najbardziej podobało mi się zdjęcie Milady, było inne niż pozostałe i zabawne. I na nie oddałam głos. Natomiast, jak się okazuje, drugim moim zdjęciem, na które bym zaglosowala gdyby było można, to zdjęcie Nietaja.
Temat dowolny czyli po prostu wasze najładniejsze zdjęcie listopada.
Zapomniałam pogratulować Kustoszowi - gratulacje 🙂
Ale nad tematem to mogłeś się trochę wysilić, bo teraz to nie wiem na jakie obiekty się udać.
A ja sie bardzo dobrze bawiłam przy szukaniu obiektu na zdjęcie w temacie Wieś. Dzięki Milady 😀.
A ja sie bardzo dobrze bawiłam
Ja też 🙂 I poświęciłam się specjalnie do tego tematu w krainie kur i świnek.
Ale nad tematem to mogłeś się trochę wysilić, bo teraz to nie wiem na jakie obiekty się udać.
Na jakie chcesz. Promuję wolność wyboru w sztuce:)
A wracając jeszcze do październikowych zdjęć. Ja głosowałem na Kłobuka, a drugim moim wyborem byłoby zabronowane pole.
Ja głosowałem na Kłobuka
Prawda, że śliczny? 🙂 (dziękuję za głos)
Natomiast, jak się okazuje, drugim moim zdjęciem, na które bym zaglosowala gdyby było można, to zdjęcie Nietaja.
Jak to miło z Twojej strony. Już zacząłem zastanawiać się nad moim brakiem szczęścia we wszystkich plebiscytach. A może to nie brak szczęścia, a z Nietajem jest coś nie teges? 😉
Cała naprzód ku nowej przygodzie!
Taka gratka nie zdarza się co dzień
Niech piecuchy zostaną na brzegu
My odpocząć możemy i w biegu!
a z Nietajem jest coś nie teges?
Oczywiście, że z Nietajem jest nie teges 🙂 I na całe szczęście 🤣
Nie mazgaj się, następnym razem pójdzie Ci mniej więcej tak samo.