Gratuluję, Pawle.
Głosowałam na Twoje zdjęcie.
Gdyby można było głosować na dwa zdjęcia (co uparcie wnioskuję od dawna i niniejszym powtarzam), to zagłosowałabym jeszcze na zdjęcie numer 2, czyli zdjęcie Milady, bo też bardzo mi się podobało.
Serdeczne gratulacje dla zwycięzcy!
Dziękuję bardzo. To oczywiście był przypadek, bo akurat obok odbierałem samochód z serwisu 🙂
Zdjęcie nr 1- Treść ważniejsza niż forma- autor Nietajenko
Nawet rozważałem to zdjęcie i gdyby był tam górnopłuk, najlepiej żeliwny "The best of Niagara" to bez wątpienia to bym wybrał, ten dolnopłuk mniej mi się kojarzy z PRLem
Ale to własnie o to chodzi w tym konkursie!!! Widzisz coś, kojarzysz to z tematem konkursu i pstrykasz fotkę!
Nietajenko też mi biadolił z tym górnopłukiem, ale niestety nie było pod ręką.
Jeszcze raz gratuluję Pawle!
Ale to własnie o to chodzi w tym konkursie!!! Widzisz coś, kojarzysz to z tematem konkursu i pstrykasz fotkę!
No nie do końca tak musi być. Można się wybrać na plener tak jak Milady poszła do ośrodka wypoczynkowego obok 🙂
Ja przypadkiem, bo dojechaliśmy wcześniej na miejsce i przespacerowałem się przez uliczki Woli. Wpierw miałem idealną koncepcję na zwycięstwo, czyli kraty w oknach komendy na Żytniej, gdzie jeszcze kilka lat temu był wpleciony napis MO ale okazuje się, że jednak je wymienili, kolejny krok to (@aga wiesz) garaże szeregowe (garaż murowany sprzedam) ale później uznałem, że to FSO jednak jest chyba najbardziej charakterystyczne.
Twtter is a day by day war
No nie do końca tak musi być. Można się wybrać na plener tak jak Milady poszła do ośrodka wypoczynkowego obok
Oczywiście, że tak. Można podejść do tematu na różne sposoby.
Chodzi mi m o to, że widząc ten zakład, zapaliło Ci się czerwone światło w kontekście konkursu.
Zdjęcie nr 1- Treść ważniejsza niż forma- autor Nietajenko
Mogłam się domyśleć. Urodziliśmy się tego samego dnia to i myślimy podobnie.
Bardzo, bardzo dziękuje wszystkim autorom zdjęć, którzy mimo tak trudnej obecnie sytuacji zechcieli wziąć udział w marcowej turze.
Nawet sporo zdjęć wpłynęło jak na utrudnione warunki działania.
Milady poszła do ośrodka wypoczynkowego obok 🙂
Ach, jak tam można wypocząć.;)
W domu obiad smakuje najlepiej i jest najtańszy.
Zbigniew Nienacki "Raz w roku w Skiroławkach"
Urodziliśmy się tego samego dnia to i myślimy podobnie.
Też lubisz górnopłuki? 😀