W myśl nowych zasad w tym miesiącu głosujemy na dwa zdjęcia i mamy na to 5 dni.
Aga, wstawiłaś ankietę jednego wyboru.
Dzięki, to z rozpędu, poprawiłam już.
Wyjątkowo mam tym razem problem z typowaniem autorów..
W domu obiad smakuje najlepiej i jest najtańszy.
Zbigniew Nienacki "Raz w roku w Skiroławkach"
Głosowanie zakończone, czas najwyższy na podanie wyników.
7 głosów i tytuł "Najładniejszego zdjęcia miesiąca" zdobyło Zdjęcie nr 3- Nieznajomy mężczyzna z papierosem, początek XXI wieku- autor Milady.
Wielkie gratulacje Milady, tym bardziej, że jest to już nie pierwsza Twoja wygrana!!! Czekamy na propozycje bloku tematycznego na lipiec.
6 głosów zdobyło Zdjęcie nr 6- Słoniozebr ścienny- autor Aldona.
4 głosy dostało Zdjęcie nr 5- Stratocumulus- autor Kustosz
2 osoby oddały swój głos na Zdjęcie nr 4- Czarno- biała wiosna- autor PawelK
Zdjęcie nr 1- Biało na czarnym- autor Aga- spodobało się jednej osobie
Bez punktów: Zdjęcie nr 2- Aurora - autor Hebius oraz Zdjęcie nr 7- W czarno- białej oprawie- autor Nietajenko
Serdecznie gratuluję wszystkim autorom zdjęć oraz dziękuję głosującym. Mam nadzieję, że w kolejnej turze też weźmiecie udział.
Ze swojej strony muszę przyznać, że zachwyciły mnie fotki nr 6 i 5 (w takiej kolejności), są niesamowite.
Gratuluję Milady, zasłużone zwycięstwo. Ale "Słoniozebr" też był bardzo fajny. Moje zdjęcie było duuużo słabsze, więc zaskoczyły mnie aż cztery głosy. Dziękuję.
Zapomniałam zagłosować 🙁
Dziękuję i gratuluję Aldonie, jak tylko zobaczyłam słoniozebra od razu byłam pewna jego wygranej.
I żałuję, że nie wysłałam swoich typów bo aż tak bardzo bym się nie pomyliła. A typowałam następująco:
1. PawelK
2. Hebius
3. Milady
4. Aga
5. Kustosz
6. Aldona
7. Nietajenko
Dziękuję za głosy i gratuluję zwyciężczyni 🙂 Ja głosowałam na chmury Kustosza i na człowieka Milady. A gdybym typowała autorów, to.... nie zgadłabym nikogo 🙂
Dziękuję za głosy i gratuluję zwyciężczyni 🙂 Ja głosowałam na chmury Kustosza i na człowieka Milady. A gdybym typowała autorów, to.... nie zgadłabym nikogo 🙂
Czyli wreszcie można było głosować na dwa zdjęcia?
A ja przegapiłam ...
Milady, poprosimy o blok tematyczny do zdjęć na lipiec 😀 .
Tylko żeby coś prostego, nic w tylu "Ach, mężczyźni!" 😀
To może tak wakacyjnie : podróż.