Dziewięć kwietniowych zdjęć walczy o tytuł tego najładniejszego.
Zwycięzca tury marcowej- PawelK- podał tytuł bloku tematycznego do zdjęć na maj 2020- To będzie temat, który można podeprzeć dobrym tytułem zdjęcia: "Czarno-białe".
Oficjalnie ogłaszam zatem X turę konkursu fotograficznego.
Przypominam, że od stycznia nastąpiły zmiany w zasadach ogólnych konkursu. Zasady ogólne konkursu można znaleźć TU
Zdjęcia przesyłamy do 31 maja 2020.
Nadesłane zdjęcia konkursowe będę umieszczała w pierwszym poście tematu (czyli tu), tak żeby nie trzeba było ich szukać.
Zdjęcia konkursowe nadesłane. Czas na ich zamieszczenie i oczywiście poddanie pod głosowanie. W tym miesiącu mamy 7 prac. Przyznam szczerze, że przynajmniej dwa meeega mi się podobają.
Przychylając się do Waszych wcześniejszych uwag, postanowiłam nanieść małe zmiany do Regulaminu konkursu. Otóż od tej tury, jeśli prac konkursowych będzie mniej niż 5, to można będzie oddać głos tylko na jedno zdjęcie, jeśli jednak będzie ich pięć lub więcej to na dwa zdjęcia. Mam nadzieję, że nowe zasady przypadną Wam do gustu 😀 .
W myśl nowych zasad w tym miesiącu głosujemy na dwa zdjęcia i mamy na to 5 dni.
Zdjęcie nr 1- Biało na czarnym
I jak Wam idzie pstrykanie fotek w tym miesiącu? Macie jakieś pomysły, a może już gotowe zdjęcia?
Przyznam szczerze, że dla mnie temat okazał się niezbyt prosty. Niby coś mam, ale to jeszcze nie to.
Nie mam zdjęcia, nie mam pomysłu, niczego nie mam.
I jak Wam idzie pstrykanie fotek w tym miesiącu?
A jakoś tak...Już mam 2 sztuki ale drętwe.
Nie mam zdjęcia, nie mam pomysłu, niczego nie mam.
I jak? Coś już masz?
A reszta z Was jak tam?
Mam pomysł, ale utrudniony dostęp do materiałów raczej uniemożliwi mi realizację zdjęcia. Więc pewnie sobie daruję turę.
Zmień obiekt!
W domu obiad smakuje najlepiej i jest najtańszy.
Zbigniew Nienacki "Raz w roku w Skiroławkach"
Czasu tak mało zostało a ja mam tylko jedno zdjęcie..
Jak mało? Cały tydzień jeszcze. Każdy spokojnie zdąży wyjść z domu i sfotografować zebrę 😀
Jak mało? Cały tydzień jeszcze. Każdy spokojnie zdąży wyjść z domu i sfotografować zebrę 😀
Chyba na jezdni 😜
Ja już wysłałam. Łatwo nie było.
Prawda, łatwo nie jest w tym miesiącu 😳
Chyba na jezdni 😜
Którzy mają blisko do ZOO mogą taką żywą 😛
Ja mam żywego czarno białego psa.....Ale nie zrobił żadnych udziwnień, więc go nie sfotografowałam.
Zostało już tylko kilka dni na zrobienie konkursowej fotografii. Na Wasze prace czekam do końca tygodnia 😀 .
Mam jedno zdjęcie i jeden pomysł. To zrobione jest raczej słabe. Pomysł sama nie wiem..
Jak tam zdjęcia? Mam nadzieję, że moje wymienione doszło?
Zdjęcia wstawione, Regulamin zmieniony (info w pierwszym poście tematu), zapraszam do głosowania.
W myśl nowych zasad w tym miesiącu głosujemy na dwa zdjęcia i mamy na to 5 dni.
Aga, wstawiłaś ankietę jednego wyboru.
Twtter is a day by day war