Aga, wysłałam z nowego maila. Daj znać gdyby nie doszło.
W domu obiad smakuje najlepiej i jest najtańszy.
Zbigniew Nienacki "Raz w roku w Skiroławkach"
Fotki są, ankieta gotowa, zapraszam do oddania głosu, a właściwie 2 głosów, na najładniejsze zdjęcia w tej turze.
Ależ śliczne te zdjęcia w tym miesiącu.
Twtter is a day by day war
Ależ śliczne te zdjęcia w tym miesiącu.
Tylko dlaczego tak mało?
W tym miesiącu to bym chciała na 3 zdjęcia zagłosować, nie mogę się zdecydować 🙄 🤔 .
Mnie podobają się wszystkie. Chyba będę losować.;)
Świetny temat i super zdjęcia. Ale faktycznie jakoś mało. Podobają mi się wszystkie.
Komu by się chciało na deszcz wychodzić.;)
Voter(s): 10 - to nam chyba przybył jeden głosujący.
chyba przybył jeden głosujący.
Szkoda, że nie mamy tyle zdjęć, na które można by było oddać głos.
Malkontenci i maruderzy. Nie liczy się tylko ilość.;)
Wiadomo, liczy się przede wszystkim rozmiar 😀
Niezwykle różnorodne i czasem bardzo dziwaczne - są także owadzie zwyczaje godowe. (...) Samce muchówek z rodziny Dipsidae po prostu stają naprzeciwko siebie i ten z dłuższymi szypułkami wygrywa. (Dave Goulson, Łąka)
Głosowanie zakończone, mamy zwycięzcę.
7 głosów i tytuł "Najładniejszego zdjęcia grudnia 2021" zdobyło Zdjęcie 4- A co byś zrobił gdybym się zgubiła?- autor Milady.
5 głosów dostało Zdjęcie 2- Ciągle pada- autor Kustosz,
4 głosy otrzymało Zdjęcie 1- a po burzy spokój...- autor PawelK,
po 2 głosy zdobyły: Zdjęcie 3- Ale napadało!- autor Hebius i Zdjęcie 5- psychoza deszczowa- autor Aldona.
Serdeczne gratulacje dla zwycięzcy. Milady, czekamy na podanie bloku tematycznego do zdjęć na luty 2022.
W tym miesiącu wszystkie trzy zdjęcia, które podobały mi się najbardziej znalazły się w czołówce i to dokładnie w takiej kolejności, jakiej bym sobie życzyła. Choć wszystkie fotki były ciekawe i oryginalne. Gratulacje dla wszystkich autorów i podziękowania dla głosujących. Zapraszam do dalszej zabawy.
Tak jak napisałem wcześniej, wszystkie zdjęcia śliczne, ale @milady rozbiła bank. To zdjęcie artystyczne, na pocztówkę, w ramki i na ścianę 😎 😍
Gratki dla wszystkich za pomysłowość, bo pomimo tego, że trochę padało, to jakby pogoda się uwzięła i trudno było złapać dużo więcej ujęć.
Twtter is a day by day war
Tak jak napisałem wcześniej, wszystkie zdjęcia śliczne, ale @milady rozbiła bank. To zdjęcie artystyczne, na pocztówkę, w ramki i na ścianę
Ależ komplement. 😘 😊
Parasolka zgubiła się na dwa dni przed upływem terminu w Gdańsku niedaleko bazyliki Mariackiej.
Serdeczne gratulacje dla zwycięzcy. Milady, czekamy na podanie bloku tematycznego do zdjęć na luty 2022.
No jak ja mogłam taką gafę strzelić??? Nic dziwnego, że nie mamy tematu na styczeń. Milady, podaj proszę. no chyba, że ja coś przegapiłam, już sobie nie ufam.