Czemu zdradzasz, zanim wszyscy zagłosują?
Upsss.
Jeśli było po równo to tak jakby było zero. Co najwyżej zdradził liczbę głosujących.;)
Zdradził mi, że nie ma faworyta.
I że jeśli byłabym ostatnią z osób głosujących, to zdjęcie, na które zagłosuję, wygra.
Wszyscy chętni już zagłosowali? Jeśli nie, to macie jeszcze chwilę, zapraszam.
Głosowanie zakończone, zwycięzca nie został wyłoniony, ogłaszam zatem dogrywkę
Znowu dogrywka? A w ubiegłym miesiącu Paweł miał fajny pomysł na inne rozstrzygnięcie finału.
Ano dogrywka. Pomysł był fajny, ale nie przekuł się w zmiany w regulaminie. Jeśli rzeczywiście wszystkim by to bardziej odpowiadało, to bardzo proszę o propozycję takich zmian i od stycznie możemy oficjalnie je wprowadzić.
A czy to musi być tak sztywno z tym regulaminem? Przecież i tak garstka z nas bierze udział w tej zabawie. Raz można zrobić tak, innym razem siak. Ja nie wiem jak będzie lepiej, więc nic by się chyba nie stało gdyby czasem wypróbować inne rozwiązanie.
Nie wiem czy trzeba sztywno, ale po coś on w końcu jest. Przede wszystkim regulamin mówi, że "głosować mogą wszyscy Użytkownicy Forum", słowa nie ma tu o tym, że decydować mogą osoby spoza Forum. Jest to dość znacząca zmiana. Dlatego uważam, że jeśli chcemy żeby takowa się pojawiła to powinno być to wcześniej ustalone.
Zgadzam się. Poza tym w regulaminie nie ma punktu oznaczającego zgodę autorów na publikację ich zdjęć w mediach społecznościowych. Jeśli wprowadzona zostanie taka zmiana to każdy powinien mieć świadomość, że biorąc udział w konkursie automatycznie takiej zgody udziela.
Kustoszu, zaproponuj na czym ma polegać zmiana i wtedy się okaże, czy wszystkim odpowiada.
Dobra, odpuszczam. Niczego już nie chcę zmieniać.
Poza tym w regulaminie nie ma punktu oznaczającego zgodę autorów na publikację ich zdjęć w mediach społecznościowych.
Jest w regulaminie forum i portalu. Pozdrawiam 😎
Twtter is a day by day war