Głosowanie na zdjęcia wykonane w listopadzie dobiegło końca. Niestety nie wyłoniło ono zwycięzcy. Ogłaszam zatem szybką dogrywkę. Głosujemy na jedno zdjęcia, a na oddanie głosu mamy 2 dni. Wybieramy pomiędzy Zdjęciem 3, a Zdjęciem 4. Zapraszam wszystkich do zabawy.
Hej, hej pamiętacie o oddaniu głosu?
No nie może być! Dogrywka nie wyłoniła zwycięzcy! No nie wiem co teraz... Macie propozycje?
No nie wiem co teraz... Macie propozycje?
Tak. Ponieważ jest remis, a zdjęcie nr 3 jest moje, pozostawiam przywilej wyboru tematu konkursowego w kolejnym miesiącu, autorowi zdjęcia nr 4, na które zresztą sam głosowałem. Przy okazji, rad bym się dowiedzieć, co zdjęcie nr 4 przedstawia:)
Przy okazji, rad bym się dowiedzieć, co zdjęcie nr 4 przedstawia:)
Ja stawiam na ślimaczka. 🙂
Cała naprzód ku nowej przygodzie!
Taka gratka nie zdarza się co dzień
Niech piecuchy zostaną na brzegu
My odpocząć możemy i w biegu!
Ponieważ jest remis, a zdjęcie nr 3 jest moje, pozostawiam przywilej wyboru tematu konkursowego w kolejnym miesiącu, autorowi zdjęcia nr 4,
Ogłaszam zatem wyniki głosowania.
Na pierwszym miejscu mamy remis. Po 3 punkty zdobyły:
Zdjęcie 3- Cień to dowód, że światło istnieje- autor Kustosz
Zdjęcie 4- Światło, cień i kolor- autor Aga
2 punkty zdobyło: Zdjęcie 1- Światło i mrok, tak często idą w parze- autor Milady
1 punkt dostało: Zdjęcie 2- Światło i... miasto- autor PawelK
Kustoszu, serdeczne gratulacje wygranej (nie po raz pierwszy zresztą :)). Muszę przyznać, że głosowałam na Twoje zdjęcie, bo w moim odczuciu było najlepsze. Dziękuję bardzo za zrzeczenie się przywileju wyboru tytułu bloku tematycznego do zdjęć na styczeń. Wypadło, że to ja będę wybierać z czego bardzo się cieszę, bo to mój pierwszy raz ;).
Dziękuję wszystkim autorom zdjęć za nadesłanie prac oraz głosującym. Oczywiście zachęcam do dalszej zabawy.
Serdecznie gratuluję zwycięzcom.
W tej turze zdecydowanie najbardziej podobało mi się zdjęcie Milady i na nie głosowałam.
Kustoszu, Twoje zdjęcie natomiast skojarzyło mi się od razu z pewną "lubianą" przez nas postacią ze starego ogródka 🙂
Konkretnie z jej (jego!) awatarem.
Czyli co, bo dalej nie jest to oczywiste? Jakaś maskotka oświetlona ultra fioletem?