Milady, zaglosowałaś?
Już tak.:)
W domu obiad smakuje najlepiej i jest najtańszy.
Zbigniew Nienacki "Raz w roku w Skiroławkach"
I to na nr 1!
I to na nr 1!
Ten jaki Herlok Szolms.
Twtter is a day by day war
Typujecie w tym miesiącu?
A gdzie tę zdjęcia można zobaczyć bo ich znaleźć nie mogę 😀
A gdzie tę zdjęcia można zobaczyć bo ich znaleźć nie mogę 😀
W pierwszym poście tematu
Ja nie miałam problemu z wyborem zdjęcia. Później spytam autora gdzie to jest, bo coś czuję, że miejsce mi się spodoba.
Uwaga, uwaga! Ogłaszam wyniki konkursu. Tytuł "Najładniejszego zdjęcia miesiąca" w listopadzie zdobyło:
Zdjęcie 2- W powietrzu hen unosić, nie bać się- autor Milady
Milady wielkie gratulacje!!! Tym większe, że to już Twoja druga wygrana. Czekamy na propozycję bloku tematycznego.
Po 3 punkty zdobyły:
Zdjęcie 1- Gwiezdne wojny 5- autor PawelK
Zdjęcie 7- Zmierzch ulicznych latarni- autor Aldona
2 punkty zdobyło Zdjęcie 5- Moja ulica murem podzielona...- autor Kustosz
1 punkt dostało Zdjęcie 3- Apokalipsa- autor Mysikrólik
Bez punktów pozostały:
Zdjęcie 4- Listopadowa akcja ratunkowa- autor Aga
Zdjęcie 6- Zaklęta w rybę- autor Nietajenko
Serdecznie dziękuję wszystkim autorom za nadesłane prace. No i wszystkim tym, którzy zechcieli zagłosować. Zapraszam do uczestnictwa w kolejnej turze. Ciekawe jaki temat przewodni na grudzień wybierze nam Milady?
W tym miesiącu o typowanie autorów zdjęć pokusił się tylko Kustosz.
Kustoszu odgadłeś tylko autora zdjęcia nr 1 (nie liczę oczywiście zdjęć nr 2 i 5). 😀
Do głosowania wytypowałem dwa zdjęcia: Milady za pomysł i Kustosza za ujęcie i jakość, bliższe mi było zdjęcie numer 5 🙂
Twtter is a day by day war
Do głosowania wytypowałem dwa zdjęcia:
Ja również dwa, ale zupełnie inne. Długo wahałam się nad zdjęciem numer 1 oraz zdjęciem numer 3. Ostatecznie jednak zdecydowałam się na zdjęcie nr 1.
Szkoda, ze nie wysłałam swoich typowań bo na pewno zgadłabym co najmniej trzech autorów (poza sobą i Kustoszem). Ale muszę przyznać, że naprawdę w tej edycji ciężko było mi zagłosować bez żalu, że pozbawię punktu kilka innych ciekawych zdjęć.
A ja tym razem wybrałam zdjęcie od razu. Żadne inne z nim nie konkurowało. Jestem zaskoczona, że nikt inny na nie nie zagłosował.
Chodzi o "Apokalipsę". Gratuluję autorowi 🙂
Ja się też nie wahałam. Słoń był najlepszy. Natomiast u mnie w pracy najczęściej wybierano zdjęcie nr 1
Milady, gratulacje. "Dumbo" czyli kompozycja ze słoniem i niebem była urzekająca. Ale świetne było też "Apocalypse now" (lub może raczej "Chernobyl)" i "Star Wars Five", żeby pozostać już w estetyce filmowej:)
Oprócz wciśnięcia przycisku nic nie zrobiłem przy tym zdjęciu.
Chodząc po lesie w Spirosie koło Gdyni, natknęliśmy się na maskę wiszącą na drzewku. W środku lasu.
Chodząc po lesie w Spirosie koło Gdyni, natknęliśmy się na maskę wiszącą na drzewku. W środku lasu.
No żartujesz sobie. Byłam pewna, że to zdjęcie było aranżowane!
To ja w takim razie zaproponuję coś w tematyce, która niedługo nas wszystkich ogarnie, czyli "Idą Święta". Co prawda temat nie jest dowolny, ale bardzo bym chciała żeby zdjęcia miały tytuły.:)
To ja w takim razie zaproponuję coś w tematyce, która niedługo nas wszystkich ogarnie, czyli "Idą Święta". Co prawda temat nie jest dowolny, ale bardzo bym chciała żeby zdjęcia miały tytuły.:)
Temat na czasie, a jednocześnie dający pole do szerokiej interpretacji. Podoba mi się.
Ja nie lubię świąt i zazwyczaj uciekam od tego wszystkiego, więc nie wiem czy znajdę jakąkolwiek interpretację do zdjęcia.