W natłoku zajęć i na skutek wszech panujących chorób zupełnie zapomniałam, że należy przecież założyć nowy temat konkursowy 😳 . Poprawiam się zatem i oficjalnie ogłaszam turę IV konkursu fotograficznego.
Blok tematyczny zaproponowany przez Kustosza- zwycięzcę tury III na listopad to jak już wiecie: "Temat dowolny czyli po prostu wasze najładniejsze zdjęcie listopada. Ale jest jeden warunek. Zdjęcie musi mieć tytuł."
Zasady ogólne konkursu można znaleźć TU
Zdjęcia przesyłamy do 25 listopada.
Z uwagi na Wasze prośby, od tego miesiąca, nadesłane zdjęcia konkursowe będę umieszczała w pierwszym poście tematu, tak żeby nie trzeba było ich szukać.
A więc dobrze, prace przesłane, umieszczam więc Wasze fotki i zapraszam wszystkich do głosowania.
Zdjęcie 1- Gwiezdne wojny 5
Zdjęcie 2- W powietrzu hen unosić, nie bać się
Zdjęcie 3- Apokalipsa
Zdjęcie 4- Listopadowa akcja ratunkowa
Zdjęcie 5- Moja ulica murem podzielona...
To już IV tura? A kiedy była 2?
Aldonka, no co Ty?
I- sierpień, II- wrzesień, III- październik, IV- listopad
A gdzie ja byłam we wrześniu? Nie pamiętam.....
Zabierzemy 12 zdjęć i można zrobić zdjęcie roku
Zabierzemy 12 zdjęć i można zrobić zdjęcie roku
A nawet wydać kalendarz na przyszły rok 🙂
A to akurat proste: https://www.colorland.pl/fotokalendarz-xl
Fajny pomysł. Aż szkoda, że za chwilę nowy rok a my nie mamy jeszcze 12 zdjęć.:(
W domu obiad smakuje najlepiej i jest najtańszy.
Zbigniew Nienacki "Raz w roku w Skiroławkach"
Fajny pomysł. Aż szkoda, że za chwilę nowy rok a my nie mamy jeszcze 12 zdjęć.:(
Można taki pomysł ogarnąć poza konkursem foto. Każdy chętny proponuje 12 zdjęć na każdy z kolejnych miesięcy roku (anonimowo). Robimy 12 ankiet i wybieramy 12 zdjęć. Wyszukanie zdjęć, stworzenie ankiet, głosowanie - zajmie nam to góra 2 tygodnie. Ankiet może być mniej, jeśli przyjmiemy, że zdjęcia sierpnia, września i października mamy już wybrane.
Ankiet może być mniej, jeśli przyjmiemy, że zdjęcia sierpnia, września i października mamy już wybrane
I to mi się podoba. To jak? Są chętni?
W sumie fajny pomysł, ale się rozkręcamy.
To jak? Są chętni?
Chyba nie ma.
No jak nie ma, jak są!
A pstrykacie już listopadowe fotki?
A pstrykacie już listopadowe fotki
Dziewczyno! Nie masz pojęcia w jakich ja miejscach byłam żeby zrobić odpowiednie ujęcia. 😀
A pstrykacie już listopadowe fotki
Dziewczyno! Nie masz pojęcia w jakich ja miejscach byłam żeby zrobić odpowiednie ujęcia. 😀
Czyli zabawa się kręci, bardzo dobrze.
Czyli zabawa się kręci
Tylko jakoś sukcesów brak....
Wszak o zabawę tu przecież chodzi.
No jak nie ma, jak są!
To tak nie działa. Jeśli są, ktoś musi zorganizować całą zabawę z wyborem fotografii, a potem ogarnąć temat od strony poligraficznej. Są chętni?
Juz wysłałam..... A miesiąc sie jeszcze nie skończył 🙂 Jakby mi coś lepszego wpadło to mogę wymienić?
Juz wysłałam..... A miesiąc sie jeszcze nie skończył 🙂 Jakby mi coś lepszego wpadło to mogę wymienić?
Do końca miesiąca możesz 😀 . A reszcie towarzystwa jak idzie? Macie już coś ciekawego?