Po 1 głosie otrzymały: Zdjęcie 5- W lesie mnie znajdziesz i Zdjęcie 6- Liczy się sztuka- autor Hebius.
Hebius przysłał dwa zdjęcia?
Przyznaję, że to zdjęcie było moim faworytem
Moim również. Głosowałam na nie oraz na zdjęcie Cel w zasięgu wzroku. Rozbawił mnie pomysł na tę fotkę.
W domu obiad smakuje najlepiej i jest najtańszy.
Zbigniew Nienacki "Raz w roku w Skiroławkach"
Po 1 głosie otrzymały: Zdjęcie 5- W lesie mnie znajdziesz i Zdjęcie 6- Liczy się sztuka- autor Hebius.
Hebius przysłał dwa zdjęcia?
Tak dobrze to nie ma. Już poprawiłam moją pomyłkę.
Przyznaję, że to zdjęcie było moim faworytem
Moim również. Głosowałam na nie oraz na zdjęcie Cel w zasięgu wzroku. Rozbawił mnie pomysł na tę fotkę.
Mi podobało się też zdjęcie Kustosza, oczywiście dostało mój głos. Fotka Maruty była zaskakująca i jakże różna od mojej interpretacji tematu, ale przyznaję, że bardzo ciekawa.
Dziękuję wszystkim za oddane głosy na moje zdjęcie.
Szkoda, że nie można było głosować na 3 zdjęcia. Miałam trudny wybór w głosowaniu. Temat na wrzesień podam jak coś wymyślę.
Jeśli mogę wtrącić swoje trzy grosze ... 🙂
Bardzo zaskoczyło mnie Wasze podejście do tematu.
Jak ten temat został zaproponowany, to się ucieszyłam, że taki fajny i pewnie zobaczę na zdjęciach wysyp domowych biblioteczek, domowego azylu ze stoliczkiem i herbatą w filiżance (w tle jakiś obraz czy zdjęcia na ścianie), czy choćby wystającej nogi z wanny pełnej piany 🙂
Nie wiem czemu, ale jakoś tak mi się ten temat zawęził do czterech ścian 🙂
Jeśli mogę wtrącić swoje trzy grosze ... 🙂
Bardzo zaskoczyło mnie Wasze podejście do tematu.
Jak ten temat został zaproponowany, to się ucieszyłam, że taki fajny i pewnie zobaczę na zdjęciach wysyp domowych biblioteczek, domowego azylu ze stoliczkiem i herbatą w filiżance (w tle jakiś obraz czy zdjęcia na ścianie), czy choćby wystającej nogi z wanny pełnej piany 🙂
Nie wiem czemu, ale jakoś tak mi się ten temat zawęził do czterech ścian 🙂
To jest właśnie urok bloków tematycznych, każdy widzi je inaczej i o to tu właśnie chodzi. Dzięki temu konkurs jest ciekawy. Są tematy mniej lub bardziej oczywiste. Gdybyśmy mieli zrobić zdjęcie do tematu dajmy na to "Chodnik" to pewnie zdjęcia byłyby do siebie podobne, ale nie stałoby się tak w przypadku np. tematu "Białe i miękkie".
Gdybyśmy mieli zrobić zdjęcie do tematu dajmy na to "Chodnik" to pewnie zdjęcia byłyby do siebie podobne,
pewnie by nie musiały być podobne, bo sam chodnik ma w wiki 6 znaczeń.
Twtter is a day by day war
Gdybyśmy mieli zrobić zdjęcie do tematu dajmy na to "Chodnik" to pewnie zdjęcia byłyby do siebie podobne,
pewnie by nie musiały być podobne, bo sam chodnik ma w wiki 6 znaczeń.
Masz rację, jasna, że mogłoby się tak zdarzyć, ale może wszyscy pomyśleli by o zwykłym chodniku z płytek. Tak czy inaczej, fajne jest to, że mimo iż temat łączy zdjęcia z danego miesiąca, to wszystko zależy od interpretacji autora.
Dla każdego z nas "Moje miejsce" okazało się być czymś zupełnie innym.
ale może wszyscy pomyśleli by o zwykłym chodniku z płytek.
no nie, ja pomyślałem o dywanie. Pewnie trudno by było zrobić zdjęcie chodnika w kopalni ale kto wie?
Twtter is a day by day war
Jak ten temat został zaproponowany, to się ucieszyłam, że taki fajny i pewnie zobaczę na zdjęciach wysyp domowych biblioteczek, domowego azylu ze stoliczkiem i herbatą w filiżance (w tle jakiś obraz czy zdjęcia na ścianie), czy choćby wystającej nogi z wanny pełnej piany
Yvonne, czemu więc Ty nie zrobiłaś zdjęcia biblioteczki bądź swojej nogi wystającej z piany w wannie? Miałaś już koncepcję, wystarczyło zrobić zdjęcie.:)
W domu obiad smakuje najlepiej i jest najtańszy.
Zbigniew Nienacki "Raz w roku w Skiroławkach"
bądź swojej nogi
Albo jakiejkolwiek 🙂