Niestety, głosowanie w turze lipcowej nie wyłoniło zwycięzcy, a fajnie byłoby wiedzieć, które zdjęcie najbardziej Wam się podobało no i oczywiście, który z autorów fotek może zaproponować blok tematyczny na wrzesień. W związku z tym, że mogę, ogłaszam szybką jednodniową dogrywkę. Głosujemy oczywiście na jedno z dwóch zdjęć, które otrzymały najwięcej (po 5 głosów).
Zdjęcie nr 1- Podróże kulinarne
No dobrze, głosowanie zakończone i chyba już wszystko wiadomo, choć przez sporą część głosowania był remis i myślałam, że nie uda się wyłonić zwycięzcy. Udało się jednak!
Zwyciężyło Zdjęcie nr 1- Podróże kulinarne- autor Milady. Wielkie gratulacje!!!
Milady, czekamy na temat na wrzesień.
Zdjęcie nr 3- Kolej na podróż- autor Kustosz- zdobyło 5 głosów i 3 głosy w dogrywce.
Pozostałe zdjęcia otrzymały po 2 głosy:
Zdjęcie nr 2- Szczęśliwej drogi już czas- autor PawelK
Zdjęcie nr 4- Kolonie - reminiscencje- autor Nietajenko
Zdjęcie nr 5- Ku słońcu- autor Aga
Dziękuję wszystkim autorom zdjęć za zgłoszenie swoich praz oraz oczywiście wszystkim głosującym, za to że dalej zechcieliście się bawić. Oczywiście zapraszam wszystkich do udziału w kolejnej turze. Może "Marazm" okaże się całkiem wdzięcznym tematem :).
Tak w ogóle to sądziłam, że kogoś może zaciekawić obecność czosnku na mapie, ponieważ reszta to raczej logiczna.:)
W domu obiad smakuje najlepiej i jest najtańszy.
Zbigniew Nienacki "Raz w roku w Skiroławkach"
No proszę 😀 obstawiałem, że jedynka jest Kustosza, a torba na dworcu Aldony.
Ja głosowałam na zdjęcie Agi, ale założyłabym się, że jego autorem jest Paweł.:)
Milko, gratuluję. Twoje zdjęcie było fantastyczne a pomysł genialny. Nie wiem jak w tej sytuacji można było głosować na moje, ale dziękuję:)
"Ać mnie zaskoczyła ta Milady" rzekł bezgłowy Nietajenko 🙂 Gratulacje.
Cała naprzód ku nowej przygodzie!
Taka gratka nie zdarza się co dzień
Niech piecuchy zostaną na brzegu
My odpocząć możemy i w biegu!
Ja głosowałam na zdjęcie Agi
A to już chyba nawet nie pierwszy raz się zdarzyło 😊 .
rzekł bezgłowy Nietajenko
Raczej: "rzekła głowa Nietajenki, leżąc u jego stóp".:)
A to już chyba nawet nie pierwszy raz się zdarzyło 😊 .
Bardzo możliwe. Pamiętam, że w którejś turze wiosennej podobały mi się Twoje kwiaty.