Tura czerwcowa zakończona, chociaż głosowanie jeszcze trwa i nie znamy zwycięzcy, czas jednak najwyższy ogłosić kolejną XII już turę konkursu fotograficznego .
Zwycięzca tury majowej- Milady- podał tytuł bloku tematycznego do zdjęć na lipiec 2020- "Podróże". Temat szeroki i jak najbardziej wakacyjny, więc może doczekamy się kilku ciekawych zdjęć 😉 .
Przypominam, że od czerwca nastąpiły zmiany w zasadach ogólnych konkursu. Zasady ogólne konkursu można znaleźć TU
Zdjęcia przesyłamy do 31 lipca 2020.
Nadesłane zdjęcia konkursowe będę umieszczała w pierwszym poście tematu (czyli tu), tak żeby nie trzeba było ich szukać.
Fotki przesłane, zapraszam zatem do oddanie głosu na tę najładniejszą. W tym miesiącu mamy pięć prac, więc zgodnie z regulaminem głosujemy na dwa zdjęcia i mamy na to pięć dni.
Zdjęcie nr 1- Podróże kulinarne
Zdjęcie nr 2- Szczęśliwej drogi już czas
W tytule tematu zmień miesiąc na lipiec.
Dzięki, już zmieniłam.
Mój ulubiony widok w moim mieście
Przyznam się, że tu byłam 🙂 Przy minus 20 stopniach nie robi to takiego ładnego wrażenia.
No i jak tam lipcowe fotki? Przypominam, że już za cztery dni mija termin przesyłania zdjęć ☺.
Mój ulubiony widok w moim mieście
Przyznam się, że tu byłam 🙂 Przy minus 20 stopniach nie robi to takiego ładnego wrażenia.
A ja bardzo lubię ten widoczek. Wiem, jest w Olsztynie wiele ładnych miejsc, może nawet ładniejszych, ale to jakoś zawsze do mnie przemawiało.
Zdjęcia już dodane, zapraszam do oddania głosu. Przypominam, że w tym miesiącu głosujemy na 2 fotki.
Ech, chciałam wysłać i zapomniałam ☹️
A jaki jest temat na sierpień?
Łeb sobie dam uciąć, że jedynka jest Kustosza 🙂
Cała naprzód ku nowej przygodzie!
Taka gratka nie zdarza się co dzień
Niech piecuchy zostaną na brzegu
My odpocząć możemy i w biegu!
No to szkoda. 🙁 Ja w tej turze mogłabym zagłosować na trzy zdjęcia, tak więc jedno muszę odrzucić.
W domu obiad smakuje najlepiej i jest najtańszy.
Zbigniew Nienacki "Raz w roku w Skiroławkach"
A jaki jest temat na sierpień?
A przypomniałam przecież 😞.
Nie na sierpień nie ma jeszcze tematu, Kustosz póki co nie podał.
Kustoszu, zmieniłeś zdanie i podasz jednak blok tematyczny na sierpień?
A ja wyjątkowo nie wiem na którą fotkę mam zagłosować 😳
A może zdajmy się na wybór losu? Niech temat zdjęcia narzuci nam pierwsze zdanie z 99 strony książki czytanej aktualnie przez Kustosza 😀
A może zdajmy się na wybór losu? Niech temat zdjęcia narzuci nam pierwsze zdanie z 99 strony książki czytanej aktualnie przez Kustosza 😀
Fajny pomysł.
Z ciekawości zerknęłam do książki, którą teraz czytam i u mnie byłoby to: "Kubie powiększyły się źrenice".
Łeb sobie dam uciąć, że jedynka jest Kustosza 🙂
Myślisz, że to z drona?;)
"Ten pan powiedział nam o tym." Przy okazji zagadka. Jaką książkę czytam? Na pewno ją znacie:)
Fajny pomysł.
Twtter is a day by day war
"Ten pan powiedział nam o tym." Przy okazji zagadka. Jaką książkę czytam? Na pewno ją znacie:)
Czy to jest temat? Bo już pierwsze dni sierpnia lecą i tym samym okazje na zrobienie zdjęcia.
A zagadka wydaje mi się trudna bez jakiejś głębszej podpowiedzi.
W domu obiad smakuje najlepiej i jest najtańszy.
Zbigniew Nienacki "Raz w roku w Skiroławkach"
A zagadka wydaje mi się trudna bez jakiejś głębszej podpowiedzi.
Złota rękawica... "Ten pan powiedział nam o tym. Mamy do czynienia z uczciwym człowiekiem."
Twtter is a day by day war
Złota rękawica... "Ten pan powiedział nam o tym. Mamy do czynienia z uczciwym człowiekiem."
Brawo! Wiedziałeś czy próbowałeś jakoś sprawdzić?