Cholera
Zwykle się mówi żeby nikogo nie urazić, że wszystkie są świetne i nie wiadomo co wybrać. Tym razem naprawdę tak jest. Wszystkie z pomysłem i dobrym wykonaniem.
Czekam, czekam...
na wiatr co rozgoni? 🙂
Dalsza część w mojej wersji nie nadaje się do cytowania tutaj.
Twtter is a day by day war
@pawelk dawno -śmy nie śpiewali 🙂
Mam nadzieję jak najdłużej.
Jakoś mi umknęło, że głosowanie zakończyliśmy dwa dni temu.
Szkoda, że tak mało osób zdecydowało się na publikację swoich zdjęć, bo nie wątpię, że każdy coś tam cykał.
Nie muszę podawać informacji, kto, co zaproponował, bo autorzy są podani. Dziękuję za docenienie mojej pracy.
Ja byłem pod wrażeniem po pierwsze spójności historii zaproponowanej przez Milady oraz gry słów i pomysłu dołożenia tekstów w pracy Nieprzypadka i na te dwie prace głosowałem. Co nie znaczy oczywiście, że pomysł Kustosza z fotografowaniem tego samego widoku w różnych momentach mi się nie podobał ale trzeba było coś wybrać.
Szkoda, że tak mało osób zdecydowało się na publikację swoich zdjęć, bo nie wątpię, że każdy coś tam cykał.
Faktycznie szkoda, w moim wypadku wystarczyło wyjść za próg, a nawet idąc do śmietnika czasem zabieram telefon. W każdym razie dziękuję za głosy 🙂
Pawła zdjęcia wygrały zasłużenie.
Wygrał fotoreportaż najlepszy artystycznie, gratuluję. Siedmiu głosujących? Słabe.
Fajny prezent na urodziny, Pawle 🙂
Wszystkiego najlepszego!!! Dużo cudownych podróży 🙂
Fajny prezent na urodziny, Pawle 🙂
Wszystkiego najlepszego!!! Dużo cudownych podróży 🙂
Dziękuję bardzo!
Wszystkiego najlepszego
Dołączam się do życzeń 🙂 i gratuluję wygranej.
Ja głosowałam przede wszystkim na reportaż Milady. Każde zdjęcie oddaje moje wcześniejsze fascynacje zimą i mocno (wbrew tematowi) oddaje ciepło i radość. Wybrałam też zdjęcia Nieprzypadka - za wyjątkowość, styl i podobny (w mojej głowie) pomysł na zimową opowieść. Coraz blizej mi niestety do nielubienia zimna, zimy, śniegu i tej całodziennej szarugi. Brawa dla wszystkich za fajne pomysły.
Dołączam się do życzeń i gratuluję wygranej.
Dzięki 😀
Czy będzie konkurs wiosenny? wydobrzałam, więc bym chętnie pobiegała z aparatem.
Czy będzie konkurs wiosenny? wydobrzałam, więc bym chętnie pobiegała z aparatem.
To pytanie czy jest zainteresowanie. Ktoś coś?
Coraz blizej mi niestety do nielubienia zimna, zimy, śniegu i tej całodziennej szarugi
Mnie zawsze jest bliżej do tego stanu w okresie luty/marzec. Później mi przechodzi.
Dziękuje za wszystkie głosy oddane na mój reportaż. Mnie najbardziej do gustu przypadły reportaże Pawła i Kustosza. Choć wahałam się podczas głosowania, ponieważ Nieprzypadek jak zwykle miał nieszablonowy pomysł.
W domu obiad smakuje najlepiej i jest najtańszy.
Zbigniew Nienacki "Raz w roku w Skiroławkach"
Zawsze można spróbować.
W domu obiad smakuje najlepiej i jest najtańszy.
Zbigniew Nienacki "Raz w roku w Skiroławkach"
Zawsze można spróbować.
Ja.
Wiosna już jest więc coś tam pstrykam już pod tym kątem. Jest więcej chętnych?
Nie zdążyłam zagłosować, ale to dobrze, bo wszystkie bardzo mi się podobały i miałabym problem.